YouTube Music PC için uygulaması var mı?

Bgrgunner

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
144Hz FHD IPS-Type Display, 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H 2.50 GHz, GeForce RTX 3050, 16GB DDR4 RAM, 512GB SSD, Windows 11 Home
Hiçbir yerde bulamadım, var mı bilgisayar için uygulaması?

1683657682748.png

music.youtube.com adresine girdikten sonra sağ yukarıda çıkan pop-up'tan edinebilirsiniz.
Yalnızca Music'i açan bir kısayol. Ayrı bir uygulaması var ise ben bilmiyorum.

Hayır yok, fan yapımı var.
Uygulama açık kaynaklı ve üzerinde baya çalışılmış. Güvenilir duruyor, isterseniz kullanabilirsiniz.

Ayrıca VirusTotal sayfası:

VirusTotal

İmkan dahi veremiyorum zararlı yazılım içerdiğine.
@Ellie Williams Böyle yazmış seneler önce fakat ben garantisi değilim tabi ki, hocama güvenirseniz indirin.

Hayır yok, fan yapımı var.

@Ellie Williams Böyle yazmış seneler önce fakat ben garantisi değilim tabi ki, hocama güvenirseniz indirin.
O zaman öyle yazdığımı biliyorum ama şu anda çok şüpheli bir yazılım bu. Keylogger veya trojan olma ihtimali çok yüksek. Bilgisayardan da çok fazla veri okuyor, girdiği terminal komutları enkripte şekilde ve bir sanal makinede çalışıp çalışmadığını dahi anlıyor.

Zamanında bir yerden de birkaç ay kendini uykuya alıp sonrasında belirli kaynaklardan trojan indirdiğini falan da okumuştum. Bu o YouTube Desktop mıydı emin değilim ama bu olsa gerek.

Kesinlikle virüs demiyorum tabii ki ama yine de yerinizde olsam kullanmazdım. music.youtube.com linkini webapp olarak indirmek daha iyi bir tercih.

O zaman öyle yazdığımı biliyorum ama şu anda çok şüpheli bir yazılım bu. Keylogger veya trojan olma ihtimali çok yüksek. Bilgisayardan da çok fazla veri okuyor, girdiği terminal komutları enkripte şekilde ve bir sanal makinede çalışıp çalışmadığını dahi anlıyor.

Zamanında bir yerden de birkaç ay kendini uykuya alıp sonrasında belirli kaynaklardan trojan indirdiğini falan da okumuştum. Bu o YouTube Desktop mıydı emin değilim ama bu olsa gerek.

Kesinlikle virüs demiyorum tabii ki ama yine de yerinizde olsam kullanmazdım. music.youtube.com linkini webapp olarak indirmek daha iyi bir tercih.
Ben de öyle kullanıyorum hocam zaten, pek güvenemem 3. taraf şeylere.

GitHub üzerinden açık kodlu yapılmıştı, sorunsuz çalışıyor. Tek eksiği kapatınca arka planda çalışmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı