Yurt Dışında Geçerli CD-Key VPN ile Aktifleştirilebilir mi?

kemwl

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. 2018 yıllarında Forza Horizon 3'ün demosunu oynamıştım. Oyun bende çok güzel anılar bıraktı. Forza Horizon 3'ü tekrardan oynamak istiyorum ama crackede güvenemiyorum. CD-Key alayım dedim. Fiyatları görünce şok oldum (600 Euro TL ile 25 bin). Ama bir tane CD-Key buldum. Fiyatı çok daha uygun. Onu almayı düşünüyorum lakin CD-Key Arjantin CD-Keyi. Yapay zekaya VPN açıp aktifleştirebilir miyim diye sordum. Yapay zeka evet aktifleştirebilirsin dedi ama bu beni pek aydınlatmadı çünkü hata yapabilir. VPN açıp Arjantin CD-Keyini aktifleştirebilir miyim? Sadece bilgisi olan kişiler cevaplarsa sevinirim, iyi günler.

İyi forumlar. Uyguna bulduğunuz keyin bağlantısını paylaşma şansınız var mı? Region-locked mi yoksa Region-free key mi bir göz atalım. Benim tavsiyem işi riske atmaman yönünde olur. CD-key almak yerine içerisinde oyunu bulunduran microsoft hesabı alarak çok daha uyguna getirebilirsin. Plati gibi sitelerde var dediğim türde hesap satan kişiler.

İyi forumlar. Uyguna bulduğunuz keyin bağlantısını paylaşma şansınız var mı? Region-locked mi yoksa Region-free key mi bir göz atalım. Benim tavsiyem işi riske atmaman yönünde olur. CD-key almak yerine içerisinde oyunu bulunduran microsoft hesabı alarak çok daha uyguna getirebilirsin. Plati gibi sitelerde var dediğim türde hesap satan kişiler.
Buyrun hocam. Önceden Forza Horizon 3 hesap almıştım fakat bazı sorunlar yaşadım (sürekli hesaptan atıldım, sürekli şifresi değiştirildi vs.) sonra bıraktım hesap işini. CD-Key alayım dedim. Evet fiyatı biraz pahalı ama en uygunu da bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı