mfurkanerol
Hectopat
Öncelikle merhaba, benim de YouTube'da bir kanalım var. Şu anda 1000+ abonem var. 1 - 2 aydır video yüklemiyordum, artık daha etkinim YouTube'da. YouTube'da ilk kanal açtığımda olan bir videoyu koydum (salak gibi) lakin yaptığım hatayı anladım ve tabii ki daha böyle bir şey yapmıyor ve kendi içeriklerimi üretiyorum. Yazana göre 9 Ağustos'ta hesap iyi duruma geçiyor. Acaba iyi duruma geçince YouTube'a başvursam iş ortaklığı kabul ederler mi, yoksa hesap bir kere kötü duruma düştü diye reddederler mi(Sadece 1 ihtar aldım)? Ve eşleşen üçüncü taraf içeriği olan videolarım var. Çünkü "En Korkunç 10 Şaka" gibi toplamalar, derlemeler yaptığım videolar bunlar. Bunlar yüzünden partnerlikte veya iş ortaklığında sorun olur mu?
Arkadaşlar sizce partnerlik mi daha mantıklıdır yoksa iş ortaklığı mı? Dediğim gibi 1000+ abonem 9 videom ve toplam 800000+ görüntülenmem var. Sizce bu istatistikler partnerlik için veya iş ortaklığı için yeterli olur mu ve partnerlik yaş sınırı ister mi
?
Bu konularda pek de fazla bilgim yok. Mantıksız bir şey yazdıysam affola. Teşekkürler şimdiden...
Arkadaşlar sizce partnerlik mi daha mantıklıdır yoksa iş ortaklığı mı? Dediğim gibi 1000+ abonem 9 videom ve toplam 800000+ görüntülenmem var. Sizce bu istatistikler partnerlik için veya iş ortaklığı için yeterli olur mu ve partnerlik yaş sınırı ister mi
Bu konularda pek de fazla bilgim yok. Mantıksız bir şey yazdıysam affola. Teşekkürler şimdiden...
Son düzenleme: