dualk gamer Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar hiç uzatmadan konuya gireceğim tarayıcıdan her YouTube'a girdiğimde video çok kasıyor ve FPS çok düşük oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba arkadaşlar hiç uzatmadan konuya gireceğim tarayıcıdan her YouTube'a girdiğimde video çok kasıyor ve FPS çok düşük oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Fırat Albayrak Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 721 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #2 Reklam engelleyici kullanıyor musun? Kullanıyorsan YouTube tespit edip kasti yavaşlatıyor çünkü premiume geçin diye.
Reklam engelleyici kullanıyor musun? Kullanıyorsan YouTube tespit edip kasti yavaşlatıyor çünkü premiume geçin diye.
dualk gamer Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #3 Fırat Albayrak dedi: Reklam engelleyici kullanıyor musun? Kullanıyorsan YouTube tespit edip kasti yavaşlatıyor çünkü premiume geçin diye. Genişletmek için tıkla... Eskiden kullanıyordumda sonradan kapatmak zorunda kaldım ve yine kasıyor
Fırat Albayrak dedi: Reklam engelleyici kullanıyor musun? Kullanıyorsan YouTube tespit edip kasti yavaşlatıyor çünkü premiume geçin diye. Genişletmek için tıkla... Eskiden kullanıyordumda sonradan kapatmak zorunda kaldım ve yine kasıyor
Fırat Albayrak Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 721 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #4 Geçen bende de oldu premium var ama aktifti sitesinde reklam engelleyici bu site için kapattım ve eskiye anında döndü düzeldi :/
Geçen bende de oldu premium var ama aktifti sitesinde reklam engelleyici bu site için kapattım ve eskiye anında döndü düzeldi :/
dualk gamer Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #5 Fırat Albayrak dedi: Geçen bende de oldu premium var ama aktifti sitesinde reklam engelleyici bu site için kapattım ve eskiye anında döndü düzeldi :/ Genişletmek için tıkla... Bende reklam engelleyici kurmadan önce de kasıyordu
Fırat Albayrak dedi: Geçen bende de oldu premium var ama aktifti sitesinde reklam engelleyici bu site için kapattım ve eskiye anında döndü düzeldi :/ Genişletmek için tıkla... Bende reklam engelleyici kurmadan önce de kasıyordu
Fırat Albayrak Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 721 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #6 dualk gamer dedi: Bende reklam engelleyici kurmadan önce de kasıyordu Genişletmek için tıkla... Ov o zaman bilemedim dostum :/
dualk gamer dedi: Bende reklam engelleyici kurmadan önce de kasıyordu Genişletmek için tıkla... Ov o zaman bilemedim dostum :/
dualk gamer Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #7 Fırat Albayrak dedi: Ov o zaman bilemedim dostum :/ Genişletmek için tıkla... Tamam yine de yarımın için teşekkürler
Fırat Albayrak dedi: Ov o zaman bilemedim dostum :/ Genişletmek için tıkla... Tamam yine de yarımın için teşekkürler
The Fallen Emperor Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 144 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #8 Microsoft Store üzerinden YouTube uygulamasını kurup, uygulama üzerinden denedin mi?
dualk gamer Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #9 The Fallen Emperor dedi: Microsoft Store üzerinden YouTube uygulamasını kurup, uygulama üzerinden denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ama deneyeceğim bekleyin
The Fallen Emperor dedi: Microsoft Store üzerinden YouTube uygulamasını kurup, uygulama üzerinden denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ama deneyeceğim bekleyin
atherisv1 Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 154 31 Ocak 2024 #10 Uzantılardan enhanced H264Ify'i indir,video izlerken uzantılar kısmından indirilen uzantının ayarlarından 60 FPS videoyu ayarla sorun çözülecektir.
Uzantılardan enhanced H264Ify'i indir,video izlerken uzantılar kısmından indirilen uzantının ayarlarından 60 FPS videoyu ayarla sorun çözülecektir.