YouTube Premium Alınır Mı?

Discord vermişti 3 aylık YouTube Premium. Oradan deneyebilirsiniz. Seversenizde kullanmaya devam edersiniz.

Sizce YouTube Premium Alınır Mı?

Fiyat: 16,99₺
Mobil için "YouTube Vanced kullanın" diyenler gelmeden söyleyeyim: 10 saniyelik reklamlardan sıkıntı çekiyorsanız Papara kart ile Cashback programından alabilirsiniz. Ücretin yarısını ödüyorsunuz. YouTube Vanced kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

Sizce YouTube Premium alınır mı?

fiyat: 16, 99₺

Dostum bence hiç gerek yok eğer telefona kuracaksan arkaplandan video izleme özelliği var o kadar video indirme özelliğide var diceksin internette bir sürü site var oradan videoları indirebilirsin ücretsiz reklam engelleme özelliği var diceksin hiç premiuma gerek yok AdGuard, adblocker reklam engelleyicileri var

Alınır, 1 yıldır kullanıyorum memnunum.
YouTube Music geliyor, televizyon ve telefonda da reklamsız YouTube keyfi, indirilebilir şarkılar ve görüntü kalitesi ile videolar, telefonda arka plan da video oynatma özelliği...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı