YouTube Premium alınır mı?

Al tabii. Reklam dışında arka planda oynatma, video indirme gibi özelliklerde kazanıyorsun. Video indirmek bayağı kullanışlı ve en basitinden müzik uygulaması kullanabiliyorsun.

Forumun yeni üyesi olarak bu konuda görüşlerimi yazayım. Youtube premium üyesiyim. 1 Yıllık üyelik ücretimi kredi kartımla ödedim. Ancak nasıl bir sistem ise kredi kartımla internetten alışveriş ederken cep telefonuma sms onay kodu gelir, Youtube Premium bir yıllık abonelik ücretini öderken sms onay kodu gelmediği için kredi kartımı iptal ettirip yeni kredi kartı aldım. Burada Youtubenin kullandığı ödeme sistemi güvensiz demek istemiyorum ama ben kredi kartımdan ödeme yaparken cep telefonuma sms gelmeden çekim yapılmasından rahatsız oldum ve mevcut kredi kartımı bu yüzden iptal ettirdim.

Yotube Preemium'a üye olurken videoları indirme imkanı olduğu şeklinde bilgi olduğu için üye oldum ben. Bu bilgiden videoların bilgisayarıma indirileceği şeklinde izlenim edindim ancak öyle değil. Videolar tarayıcınıza indiriliyor ve tarayıcı geçmişinizi silince videolar siliniyor. Bu duruma çözüm olarak kullandığım tarayıcılardan birini sadece Youtube video indirmesi için kullanmaya başladım ve o tarayıcının geçmişini videoların silinmemesi için silmiyorum. Youtube Premium dışında o tarayıcıyı kullanmadığım için o tarayıcın geçmişini silme ihtiyacım da yok. Ancak yeni bir bilgisayar aldığımda aynı tarayıcıyı bu bilgisayara yüklesem bile Youtube Premium videoları aynı tarayıcıda çıkmıyor.

Umarım ilerde Youtube Premium kullanıcılarına videoları bilgisayarına indirme imkanı verilir. Youtube Premium'dan en büyük beklentim bu. Şu an tarayıcınıza indirdiğiniz videoları tarayıcının geçmişini silmediğiniz müddetçe çevirimdışı izleyebilirsiniz.

Alınmaz. Alternatifi çok
Alternatifi çok derken, Youtube videolarını bilgisayarınıza indirme imkanı veren internet sitelerini kastediyorsanız bu sitelerden indirme yaparken bilgisayarımın güvenlik programı sık sık virüs alarmı verdiği için rahatsız oluyorum. Başka bir alternatif kastediyorsanız belirtin lütfen.

Vazgeçemeyeceğim tek üyelik. :D

Arka planda video oynatma özelliğini çok fazla kullanıyorum telefonda. Video indirmeyi yolculuğa çıkacağım zamanlarda kullanıyorum. Asıl amacı reklamsız izlemek zaten. Papara gibi yöntemlere de bakılabilir. Başka firmaların da geri ödemesi varmış sanırım. Ben hep Papara kullandım.

Alternatifi çok derken, Youtube videolarını bilgisayarınıza indirme imkanı veren internet sitelerini kastediyorsanız bu sitelerden indirme yaparken bilgisayarımın güvenlik programı sık sık virüs alarmı verdiği için rahatsız oluyorum. Başka bir alternatif kastediyorsanız belirtin lütfen.
Bilgisayar için IDM ve alternatifleri var.
Mobil için ise Newpipe var.

Vazgeçemeyeceğim tek üyelik. :D

Arka planda video oynatma özelliğini çok fazla kullanıyorum telefonda. Video indirmeyi yolculuğa çıkacağım zamanlarda kullanıyorum. Asıl amacı reklamsız izlemek zaten. Papara gibi yöntemlere de bakılabilir. Başka firmaların da geri ödemesi varmış sanırım. Ben hep Papara kullandım.

Sence YouTube Premium videoları bilgisayarımıza indirme imkanı verse daha güzel olmaz mı? Bence çok güzel olur.

YouTube Premium'un başka hiç beğenmediğim bir yönü de şu. Video bitince başka indirilen videoya otomatik geçiş yapıyor. Şu ana kadar yüze yakın video indirdim. Bir videoyu açtım sonra bilgisayar başından ayrıldım, YouTube Premium bu durumda tüm indirdiğim videoları oynatıyor.

Sence YouTube Premium videoları bilgisayarımıza indirme imkanı verse daha güzel olmaz mı? Bence çok güzel olur.

YouTube Premium'un başka hiç beğenmediğim bir yönü de şu. Video bitince başka indirilen videoya otomatik geçiş yapıyor. Şu ana kadar yüze yakın video indirdim. Bir videoyu açtım sonra bilgisayar başından ayrıldım, YouTube Premium bu durumda tüm indirdiğim videoları oynatıyor.
Sağ tık/Döngü yap diğer videoya geçmesin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı