YouTube Premium Alınır Mı?

Hayir. Cunku hayali bir problem yaratip bunu cozmek icin kendi kendisini sunuyor, kendisinden once var olan bir probleme cozum getirmiyor.

Ard arda 2-3 reklam, engellenemeyen reklam, mobil client icin deaktif iken muzik dinleme vs bunlar hep youtube'un bilincli yarattigi problemler.

Amazon Prime, Spotify, Netflix gibi content olusturup ya da olusturulmasina destek olup karsisinda ucret talep eden bir olusum degil youtube. Videonu sen kendi imkanlarinla cekiyorsun o da reklam gelirlerini kirpip kalani sana veriyor.

Ben gereksiz buluyorum tamamen. Bilgisayarda AdBlock yüklü ve telefonda Vanced yüklü. Yine de sizin kararınıza kalmış. Eğer alacağım derseniz discord nitro almışsanız 3 aylık YouTube Premium bedava veriyor. Eğer isterseniz Cashback olayı var daha ucuza düşürürsünüz.
Edit: Birazdan linç yiyeceğim Vanced kullanıyorum diye.

YouTube Premium'a geçtim. Telefonda reklamsız ve ekran kapalı videoları dinlemek için kullanıyorum. Bunlara ek olarak telefon ve bilgisayarda YouTube Music de var. Spotify Premium'a ihtiyacım kalmadı böylece. Şarkı indirme vs. gibi artılarla tek ücretle hem mobilde sorunsuz video keyfi, hem de masaüstü ve mobilde müzik keyfi sağladım. Telefonda reklam olmadan ve ekran kapalıyken YouTube yayınlarını dinlemek çok işime yarıyor. Gerek ilgi alanıyla ilgili videolar gerekse habercileri takip edip dinlemek çok iyi. Play Store harici antin kuntin uygulama kurmak istemem. Kimse babasının hayrına anma hizmeti yapmaz. Kullananın keyfi bilir. Telefonuma bağlı banka ve kripto para (zengin değilim meraktan 100 XRP almıştım) uygulamaları var. Oyun platformları ve benzeri kritik sitelerin iki adımlı doğrulama ayağı (SMS) mevcut. Ne kadar kurulan uygulamaya mesajları oku gibi yetki vermesen de önceki yıllarda görülen güvenlik açıklarından Android'deki uygulama yetki sınırlamalarının delindiğini gördük.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı