İnceleme YouTube Premium almaya değer mi?

Eğer telefondayken YouTube'da çok vakit geçiriyorsanız, sıkça uzun yolculuk yapıyorsanız kesinlikle değer fakat PC'de reklam engelleyici varken asla almam.

Gereksiz
YouTube vanced kurmak daha mantikli
Gereksiz olduğunu düşünmüyorum, YT Music oldukça yararlı bir hizmet.

Sebebi var mı? YouTube sana ücretsiz ve kaliteli bir şekilde video hizmeti sağlıyor. Şimdi herkes YouTube Vanced'e geçse ve Premium üyeliklerini iptal etse sence YouTube Türkiye desteğini bu şekilde devam ettirir mi?
Biraz daha nazik olsan?

Reklam engelleyici olayını herkes biliyor ama sonuçta bunu yapmak doğru bir şey değil. Herkes öyle yapsa YouTube nereden gelir sağlayacak?

Benim için çok sorun değil açıkçası reklam olması, o yüzden bu fiyatı veremem. Uzun videolar izlemiyorum zaten. Bir de yani şahsen buna para vereceğime üstüne ekler ne biliyim gamepass falan alırım, değmez gibi.

Papara + öğrenci indirimi ile 10tl gibi saçma bir fiyata indirebilirsiniz

Kesinlikle değer.

Reklam engelleyici reklamı sadece geçiyor, video yine bölünüyor.

Geçilmeyen 20 saniyelik reklamları görmekten iyidir tabii ama .

Video bölünüyor derken? Alakası yok. Reklam vs. hiç görmüyorsunuz. Hiç kullanmadınız sanırım.

Video bölünüyor derken? Alakası yok. Reklam vs. hiç görmüyorsunuz. Hiç kullanmadınız sanırım.
Görmemek tamam, reklam açılıyor ve anında geri kapanıyor.

Bölünmeden kastım bu. Siz hangisini kullandınız da hiç kullanmadınız diyorsunuz?

Reklam engelleyiciler reklamın geldiği kaynağa yapılan isteği engelliyor. Hiç istek gönderilmemesiyle performans açısından fark yok desek yeridir.

Şahsen bir reklam engelleyici ve SponsorBlock ile gayet mutluyum. Para verip üstüne video içi sponsorlarla uğraşanlara üzülüyorum sadece. 4,5 saatlik gereksiz, çoğu sponsor içeriği olan kısmı otomatik olarak atlamışım. Başkalarının ise 8 saatini boşa harcamasının önüne geçmişim.

Öyle bir şey yok. Bilmiyorsanız çamur atmaya çalışmanıza gerek yok.

Bölünmeden kastım bu. Siz hangisini kullandınız da hiç kullanmadınız diyorsunuz?

Reklamın açılıp anında geri kapanması ile alakası yok. 2 yıl boyunca en kaliteli reklam engelleyicileri kullandım. uBlock Origin, Adguard.

@Vavien. SponsorBlock uzantısını kaptım, çok sağol.

Herkes öyle yapsa YouTube nereden gelir sağlayacak?
Sence YouTube senin verdiği 1,5 dolarla mı geçiniyor? Milletten 12 dolar alıyorlar. Millet reklam engelleyici kullanıyor diye video içleri reklam dolu. Günümüzde onların bile engelleyicisi (videoda o kısmı atlıyor) var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…