5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 10 Ekim 2023 #11 desibel dedi: Hocam bir de ben şimdi internete bağlı değilken haliyle Google'a giremeyeceğim. Ve youtubeyede giremeyceğim. Bu videolar benim diskime inecek ve kendi oynatıcımla mı açacağım acaba? Genişletmek için tıkla... YouTube'a girebileceksin internetin yokken. Deneyip görebilirsin. Sadece indirdiğin videoları izleyebileceksin.
desibel dedi: Hocam bir de ben şimdi internete bağlı değilken haliyle Google'a giremeyeceğim. Ve youtubeyede giremeyceğim. Bu videolar benim diskime inecek ve kendi oynatıcımla mı açacağım acaba? Genişletmek için tıkla... YouTube'a girebileceksin internetin yokken. Deneyip görebilirsin. Sadece indirdiğin videoları izleyebileceksin.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.640 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #12 505552 dedi: YouTube'a girebileceksin internetin yokken. Deneyip görebilirsin. Sadece indirdiğin videoları izleyebileceksin. Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyormuş, denedim oldu. Teşekkür ederim hocam ben de
505552 dedi: YouTube'a girebileceksin internetin yokken. Deneyip görebilirsin. Sadece indirdiğin videoları izleyebileceksin. Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyormuş, denedim oldu. Teşekkür ederim hocam ben de
desibel Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 385 10 Ekim 2023 #13 505552 dedi: YouTube'a girebileceksin internetin yokken. Deneyip görebilirsin. Sadece indirdiğin videoları izleyebileceksin. Genişletmek için tıkla... tesekkürler
505552 dedi: YouTube'a girebileceksin internetin yokken. Deneyip görebilirsin. Sadece indirdiğin videoları izleyebileceksin. Genişletmek için tıkla... tesekkürler