Boşluk yok alt tire var, drk_m@yahoo.com, Müsait olduğunda atarsınArada boşluk var mı?Cs de maçtayım yarım saate atarım.
Boşluk yok alt tire var, drk_m@yahoo.com, Müsait olduğunda atarsınArada boşluk var mı?Cs de maçtayım yarım saate atarım.
drk_m@yahoo.com bu şekil doğrudan atıyorum hocam yanlış olmasın da yapıştır yapınca alttan tire gözükmüyor.Boşluk yok alt tire var, drk_m@yahoo.com, Müsait olduğunda atarsın![]()
Reisim atıcam attığın maillerin hepsinin altında tire var bak normal düz atıcam haberin olsun tireler kopyalanmıyor.O zaman iş garanti olsun hocam, pentameo@hotmail.com adresine yollayıver sana zahmet.
pentameo@hotmail.com adresinde tire yok, direk kopyalayıp yapıştırla atabilirsin hocam.Reisim atıcam attığın maillerin hepsinin altında tire var bak normal düz atıcam haberin olsun tireler kopyalanmıyor.
Technopat nedeni full tire gözüküyor attım kontrol eder misin mailini.pentameo@hotmail.com adresinde tire yok, direk kopyalayıp yapıştırla atabilirsin hocam.
Hesapta kullanım yapmış mıydın hocam Trendyol hesabın mailine göre entegre ediyorsa kusura bakma farklı hesap ile dener misin birde?Teşekkürler hocam, kod muhtemelen size özel, kullanılamıyor dedi. Canımız sağolsun.![]()
Yok daha önce trendyol kod kullanımı yapmadım, kodun süresi de dolmuş olabilir. Sorun değil hocam, heyecan oldu bize akşam akşamHesapta kullanım yapmış mıydın hocam Trendyol hesabın mailine göre entegre ediyorsa kusura bakma farklı hesap ile dener misin birde?
Daha önce youtube premium kullandiysaniz hesapta yine geçerli olmuyor, ücretsiz 1 aylık denediyseniz zamanında ondan dolayı geçerli olmamistir.Yok daha önce trendyol kod kullanımı yapmadım, kodun süresi de dolmuş olabilir. Sorun değil hocam, heyecan oldu bize akşam akşam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.