YouTube Premium "OR-HDT-09" hatası

Taha Demiraslan

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım
Merhaba, ben Youtube Premium almaya çalışıyorum fakat ''İşlem reddedildi. [OR-HDT-09]'' hatası alıyorum. Yardım edebilir misiniz?

Not: Kredi kartı, banka kartını da denedim fakat aynı sorunu yine yaşıyorum. (Kart, yurt içi ve yurt dışı alışverişlere açık.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    58 KB · Görüntüleme: 296
Ben bulduğum çözümü söyleyeyim... Gpay'de oturum açıp ödeme profilini komple siliyoruz. Kayıtlı olan tüm kartlar vs de silinmiş oluyor. Sonra tekrar satın alma işlemi yaptığımız zaman hatasız ödeme tamamlanıyor. (Benim sorunum GoogleCloud saçmalığının ödeme profilimi askıya almış olmasındanmış.) Aldığım hata "İşlem Reddedildi: OR-HDT-09" şeklinde idi bu şekilde çözüldü...

Ben bulduğum çözümü söyleyeyim... Gpay'de oturum açıp ödeme profilini komple siliyoruz. Kayıtlı olan tüm kartlar vs de silinmiş oluyor. Sonra tekrar satın alma işlemi yaptığımız zaman hatasız ödeme tamamlanıyor. (benim sorunum googlecloud saçmalığının ödeme profilimi askıya almış olmasındanmış.) Aldığım hata "işlem reddedildi: Or-HDT-09" şeklinde idi bu şekilde çözüldü...

Google'a Gpay mı yazmalıyım yoksa Google'un ödeme yöntermlerinde ki kısımdan mı silmeliyim? Silersem Google Play bakiyem gider mi? Son olarak ek'te ki gibi olan kısımdan mı yapacağım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    4,1 KB · Görüntüleme: 384
Ben bulduğum çözümü söyleyeyim... Gpay'de oturum açıp ödeme profilini komple siliyoruz. Kayıtlı olan tüm kartlar vs de silinmiş oluyor. Sonra tekrar satın alma işlemi yaptığımız zaman hatasız ödeme tamamlanıyor. (benim sorunum googlecloud saçmalığının ödeme profilimi askıya almış olmasındanmış.) Aldığım hata "işlem reddedildi: Or-HDT-09" şeklinde idi bu şekilde çözüldü...

Büyük adamsın hocam. Yılı geçmiştir bu sorun yüzünden, parasını verip premiuma geçemiyordum. Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı