YouTube Premium'a ayda 17 TL vermeye değer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değmez.
Reklamlar için AdBlock var, şarkıları normal YouTube'dan da dinleyebilirsiniz, istenilen kanalın videolarını indirip dahili hafızadan izleme bir avantaj değil zaten istediğim içeriği indirebiliyorum. Bir uygulamayı arka planda çalışması için para vermek dünyanın en saçma şeyi.
Milleti yolunacak kaz görüyor bunlar😂

Boş gibi sadece özellik koymak için koymuşlar AdBlock varken değmez Spotify almak daha mantıklı.
Spotify'ın ne gibi üst düzey özellikleri var?

Asıl soruya gelecek olursak, aylardır YT Premium kullanıyorum, gayet memnunum. Sadece son ayı kartımda para olmadığından ödiyemedim. 10 gündür boşlukta gibi hissediyorum, telefondan YT'ye giremiyorum, bir reklam görünce sinir krizi geçiriyorum. Cashback olmasa bile değer.

Mobilde mümkün, ikinci sayfanın ilk mesajında nasıl yapıldığını söylemişler.
O uygulamaya güvenmiyorum. O uygulamada Google hesabına direkt değil, ara bir uygulama ile giriliyor. Bir tane Ekşi Sözlük yazarının yazdığına göre Google hesabı YouTube Vanced kullanırken Google Haritalar'da İspanya'daki bir konuma İspanyolca ve İngilizce yorum paylaşmış. Hemen şifresini değiştirmiş ve bir daha da YouTube Vanced kullanmamış.

Premium üyelik çıktığından beri kullanıyorum. Papara kampanyası ile 5 TL ödüyorum. Bu şekilde yaparsanız daha uygun fiyatlara geliyor ve kesinlikle değer.

O uygulamaya güvenmiyorum. O uygulamada Google hesabına direkt değil, ara bir uygulama ile giriliyor. Bir tane ekşi sözlük yazarının yazdığına göre Google hesabı YouTube vanced kullanırken Google Haritalar'da İspanya'daki bir konuma İspanyolca ve İngilizce yorum paylaşmış. Hemen şifresini değiştirmiş ve bir daha da YouTube vanced kullanmamış.

İnternetten bakın mobil AdBlock diye :D

Öğrenci üyeliğini kullanırsanız her türlü değecektir zaten 10 TL fiyatı var Papara'da %50 cashback yapıyor 5 TL oluyor fiyatı yani her türlü değecektir.

O uygulamaya güvenmiyorum. O uygulamada Google hesabına direkt değil, ara bir uygulama ile giriliyor. Bir tane Ekşi Sözlük yazarının yazdığına göre Google hesabı YouTube Vanced kullanırken Google Haritalar'da İspanya'daki bir konuma İspanyolca ve İngilizce yorum paylaşmış. Hemen şifresini değiştirmiş ve bir daha da YouTube Vanced kullanmamış.
Açık kaynak kodlu bir uygulama, güvenlik sorunu olacağını sanmıyorum. Bir Ekşi sözlük yazarından daha güvenilir.

Açık kaynak kodlu bir uygulama, güvenlik sorunu olacağını sanmıyorum. Bir Ekşi sözlük yazarından daha güvenilir.
Neyse artık, ben yasal kullanımı desteklediğim için ücretli olarak kullanacağım. Hepinize teşekkürler!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı