Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2020 #11 Ben çok lüzumlu bir şey olduğunu düşünmüyorum.
JaguX Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 792 Çözümler 4 28 Temmuz 2020 #12 James Gosling dedi: Buna ek olarak Papara ile %50 indirim de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapıyorum ve 5 liraya geliyor kerobey dedi: Para için yapılmış bir şey olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Para için olmayan bir şey var mı?
James Gosling dedi: Buna ek olarak Papara ile %50 indirim de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapıyorum ve 5 liraya geliyor kerobey dedi: Para için yapılmış bir şey olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Para için olmayan bir şey var mı?
KiisuKe Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #13 Kastor dedi: Her yerde karşıma çıkıyor YouTube Premium reklamları. Merak edip nedir bu YouTube Premium diye araştırdım ve neredeyse hiçbir farkı yok normal YouTube ile. Sizce geçmek çok bir şey fark ettirir mi? Genişletmek için tıkla... Spotify Premium'dan kat kat daha iyi. Spotify'da olmayan istediğim şarkıyı dinlememi sağlıyor. Reklam da izletmiyor süper bir şey bence .
Kastor dedi: Her yerde karşıma çıkıyor YouTube Premium reklamları. Merak edip nedir bu YouTube Premium diye araştırdım ve neredeyse hiçbir farkı yok normal YouTube ile. Sizce geçmek çok bir şey fark ettirir mi? Genişletmek için tıkla... Spotify Premium'dan kat kat daha iyi. Spotify'da olmayan istediğim şarkıyı dinlememi sağlıyor. Reklam da izletmiyor süper bir şey bence .