muratsarpay Megapat Katılım 26 Nisan 2012 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #1 Bugünlerde YouTube'da her video açılışında. Aşağıdaki fotoğraftaki gibi bir reklam çıkıyor. Bunu engellemek mümkün mü? Dosya Ekleri Clipboard01.jpg 44,1 KB · Görüntüleme: 105 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2020
Bugünlerde YouTube'da her video açılışında. Aşağıdaki fotoğraftaki gibi bir reklam çıkıyor. Bunu engellemek mümkün mü?
O oguzhnsrmn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #2 muratsarpay dedi: Bugünlerde YouTube'da her video açılışında. Aşağıdaki fotoğraftaki gibi bir reklam çıkıyor. Bunu engellemek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Adblock kurabilirsin.
muratsarpay dedi: Bugünlerde YouTube'da her video açılışında. Aşağıdaki fotoğraftaki gibi bir reklam çıkıyor. Bunu engellemek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Adblock kurabilirsin.
Tonyukuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #3 Bu problemi ben de son bir haftadır yaşıyorum. Üstelik reklam engelleyici yüklü durumda. Sebebini anlayamadım henüz.
Bu problemi ben de son bir haftadır yaşıyorum. Üstelik reklam engelleyici yüklü durumda. Sebebini anlayamadım henüz.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #4 Brave Browser kullanabilirsiniz. Brave İnternet Tarayıcısı - Technopat Sosyal Ayrıca mobilde de yapmak istiyorsanız konuma bakmanızı öneririm.
Brave Browser kullanabilirsiniz. Brave İnternet Tarayıcısı - Technopat Sosyal Ayrıca mobilde de yapmak istiyorsanız konuma bakmanızı öneririm.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 7 Haziran 2020 #5 Tonyukuk dedi: Bu problemi ben de son bir haftadır yaşıyorum. Üstelik reklam engelleyici yüklü durumda. Sebebini anlayamadım henüz. Genişletmek için tıkla... Nano Adblock deneyin. (Ublock tabanlı fakat daha fazla özellikli.)
Tonyukuk dedi: Bu problemi ben de son bir haftadır yaşıyorum. Üstelik reklam engelleyici yüklü durumda. Sebebini anlayamadım henüz. Genişletmek için tıkla... Nano Adblock deneyin. (Ublock tabanlı fakat daha fazla özellikli.)
lrkende Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 7 Haziran 2020 #6 UBlock kullanın uzun zaman önce AdBlockerim bozulmuştu bunu buldum ve çalışıyor.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 7 Haziran 2020 #7 lrkende dedi: UBlock kullanın uzun zaman önce AdBlockerim bozulmuştu bunu buldum ve çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Nano Adblock daha iyi içinde Anti-Adblock Killer ve daha fazla özelliği var reklam engelleme açısından daha etkili.
lrkende dedi: UBlock kullanın uzun zaman önce AdBlockerim bozulmuştu bunu buldum ve çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Nano Adblock daha iyi içinde Anti-Adblock Killer ve daha fazla özelliği var reklam engelleme açısından daha etkili.
lrkende Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 7 Haziran 2020 #8 Linux Oyunda dedi: Nano Adblock daha iyi içinde Anti-Adblock Killer ve daha fazla özelliği var reklam engelleme açısından daha etkili. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş bende bakacağım.
Linux Oyunda dedi: Nano Adblock daha iyi içinde Anti-Adblock Killer ve daha fazla özelliği var reklam engelleme açısından daha etkili. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş bende bakacağım.
darkageman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 1.342 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticari Bankacılık 7 Haziran 2020 #9 Adblock for Youtube diye uygulama var. Onu indirin hepsini engelliyor reklamların.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.926 Makaleler 2 Çözümler 9 7 Haziran 2020 #10 Telefondan giren arkadaşlar sadece Android'de var diye biliyorum. YouTube GO'yu kullanın hem izlediğiniz videonun tam kaç MB yediğini görün hem de reklamsız izleyin.(Bir de videoyu indirebilirsiniz ama yorum ve beğeni yapamıyorsunuz)
Telefondan giren arkadaşlar sadece Android'de var diye biliyorum. YouTube GO'yu kullanın hem izlediğiniz videonun tam kaç MB yediğini görün hem de reklamsız izleyin.(Bir de videoyu indirebilirsiniz ama yorum ve beğeni yapamıyorsunuz)