YouTube revanced güvenli mi?

Hocam telefonunuz açık moddaysa ondan olabilir. YouTube'a girin. Sağ üstten profilinize tıklayıp Ayarlar'a girin. Genel'de Görünüm'e tıklayıp temayı seçin.
ayarlardan short ayarını açtım ama gene açılmıyor bu shorts kısmı nasıl yapabiliriz

ayarlardan short ayarını açtım ama gene açılmıyor bu shorts kısmı nasıl yapabiliriz
Hocam ben hemen söyleyeyim. Sağ üstten profilinize girin. Oradan ayarlar deyin. En aşşağılarda bilmem ne settings yazıyor oraya girin. Navigasyona tıklayın. Shorts düğmesini gizle tiki açık onu kapatın. Sonra geri ayarlar menüsünden shorts kısmına tıklayın kısa videoları gizle tiki açık. Onu kapatın. Bu kadar

sen yt vancedmi kulanıyorsun revancedmi

knk mehaba revanced ı .net uzantılı siteden mi yoksa .io uzantılı siteden mi indirdin acil lazım normal vander herkeste gitti sanırım
Hatirlamiyorm hangi siteydi ama resmi siteleri her zaman tercih ederim. Bildirimler bazen geliyor bazen gelmiyor ama sorun dgl normal youtubeden bildirim geldigi icin daha sonra izle diyip revancedden izliyorum

Hatirlamiyorm hangi siteydi ama resmi siteleri her zaman tercih ederim. Bildirimler bazen geliyor bazen gelmiyor ama sorun dgl normal youtubeden bildirim geldigi icin daha sonra izle diyip revancedden izliyorum
Microg'nin batarya optimizasyonunu devre dışı bırakman lazım bildirim alman için. Normal youtube'u da devre dışı bırak.

www.revanced.io sitesinden indirebilirsiniz github arayüzünden indirmeyi beceremez herkes.

Revanced ekibinin gerçek orijinal sitesi şu: ReVanced

Revanced. IO sitesi sahte çünkü gerçek revanced geliştiriciler hazır APK dosyası vermiyor. Revanced cli aracıyla Java koduyla senin hazırlaman gerekiyor.
Fakat revanced. IO sayfası hazır APK vermiş. Güvenli mi değil mi bilemiyorum revanced. IO için.
Revanced Extended'ı zaten normal Revanced'dan farklı geliştiriciler geliştiriyor. Ona diyecek bir şeyim yok.

Bu bilgi doğru arkadaşlar. Keşke bu forumda yorum sabitleme olsa çünkü ReVanced'in gerçek sitesi revanced.app o da zaten arkadaşın paylaştığı Github sayfasına gidiyor

Son düzenleme:
Revanced ekibinin gerçek orijinal sitesi şu: ReVanced

Revanced. IO sitesi sahte çünkü gerçek revanced geliştiriciler hazır APK dosyası vermiyor. Revanced cli aracıyla Java koduyla senin hazırlaman gerekiyor.
Revanced manager kısmında releases'e gelince doğrudan apkyı indirebiliyoruz.

Evet orijinal sitesi değilmiş ama sıkıntı çıkacağını sanmıyorum github profilini vermiş. Şunu şunu kullanarak apk'yı oluşturduk demiş. İndirme linkinin kaynağı da github.

Yine de diğeri verified olmadığı için doğrudan github üzerinden yüklemek en iyisi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…