YouTube revanced güvenli mi?

Bende ravanced indirdim her şey normal ama videoyu bir süre izleyince kendiliğinden duruyor yüklenmiyor işareti gösteriyor ve kapatıp açana kadar yeni videoyu göstermiyor bu nasıl düzelir bilen var mı?

Bende ravanced indirdim her şey normal ama videoyu bir süre izleyince kendiliğinden duruyor yüklenmiyor işareti gösteriyor ve kapatıp açana kadar yeni videoyu göstermiyor bu nasıl düzelir bilen var mı?
Bendede oluyordu revanced kullandığım zaman başka hesaba geçince sorun düzeliyordu gene kendi hesabıma geçtiğimde sorun düzelmişti

Youtube ReVanced'da Shorts özelliği kapatılmış.
Bunu açmanın yolu ise siteden Youtube ReVanced'ı değil ReVanced Extended indirmek.
İndirdikten sonra Shorts'u açmak için Ayarlara gidin. Biraz alta indiğinizde ReVanced Extended var. Orada Navigasyon sekmesinden Shorts özelliğini açın.
Yine ReVanced Extended ayarlarının altında Shorts ayarları diye de ayrı bölüm var. Orada "Kısa videoları gizle" isimli seçenek açık olacak onu kapatın.
Hayatımı kurtardınız desem yeridir.
Çok sağolun bu bilgiyi paylaştığınız için. Shortslar benim için çok önemliydi. Sadece Vanced'de olan siyah arayüzü özleyeceğim ve tasarımları arayüzü biraz farklı birbirlerinden.

Revanced extended'i orijinal sitesi kapanmış galiba bilmiyorum, giriş yapamadım. Başka bir siteden apk olarak son sürümünü yükledim.

Söylediğiniz ayarlar ile birlikte shorts'ı açtım.
Sizin bu cevabınızı görünce hiç araştırmadan direkt Extended olan halinin son sürümünü indirdim. Normal Revanced'de hiç bir şekilde shorts yok mu yoksa?

Hayatımı kurtardınız desem yeridir.
Çok sağolun bu bilgiyi paylaştığınız için. Shortslar benim için çok önemliydi. Sadece Vanced'de olan siyah arayüzü özleyeceğim ve tasarımları arayüzü biraz farklı birbirlerinden.

Revanced extended'i orijinal sitesi kapanmış galiba bilmiyorum, giriş yapamadım. Başka bir siteden apk olarak son sürümünü yükledim.

Söylediğiniz ayarlar ile birlikte shorts'ı açtım.
Sizin bu cevabınızı görünce hiç araştırmadan direkt Extended olan halinin son sürümünü indirdim. Normal Revanced'de hiç bir şekilde shorts yok mu yoksa?
Normal Youtube ReVanced'da belki de açılıyordur. Fakat yine de Extended olanı kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü hem ayarları Türkçe hem de daha çok ayar seçeneği var. Ya zaman çubuğunun rengini bile değiştirebiliyorsunuz Extended'da öyle söyleyeyim. Hatta fotoğrafını koyacağım:
Screenshot_20230420_162226.jpg

Tasarımların farklı olma sebebi direkt olarak Youtube'dan kaynaklı. Vanced'ın son sürümü Youtube'un 1 yıl önceki sürümü yani güncel değildi. ReVanced en son Youtube sürümünü kullandığından tabi göze değişik geliyor.

Shorts kısmı gözükmüyor yani.
Gözüküyor. Ayarlardan açıp kapatılıyor.

ReVanced açık kaynak kodludur ve güvenilirdir. Extended sürümünü indirin çünkü modlu özellikler menüsü Türkçe. General sürümünde değil.

Bende shorts sorunu yok, ne gibi bir sorun var?
Manuel olarak kapatılıp açılıyor o.

Bende ReVanced indirdim her şey normal ama videoyu bir süre izleyince kendiliğinden duruyor yüklenmiyor işareti gösteriyor ve kapatıp açana kadar yeni videoyu göstermiyor bu nasıl düzelir bilen var mı?
ReVanced Extended kullanın. Extended sürümünde bu sorun bulunmuyor.

Normal Youtube ReVanced'da belki de açılıyordur. Fakat yine de Extended olanı kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü hem ayarları Türkçe hem de daha çok ayar seçeneği var. Ya zaman çubuğunun rengini bile değiştirebiliyorsunuz Extended'da öyle söyleyeyim. Hatta fotoğrafını koyacağım:
Eki Görüntüle 1747832
Tasarımların farklı olma sebebi direkt olarak Youtube'dan kaynaklı. Vanced'ın son sürümü Youtube'un 1 yıl önceki sürümü yani güncel değildi. ReVanced en son Youtube sürümünü kullandığından tabi göze değişik geliyor.
Hocam az önce yine forumdan başka bir arkadaşın yardımıyla github'da paylaşılan vancedi'de indirdim. Sanırım bir eski sürüm ve değişik apklar sayesinde oldu. Her ikisinde de google hesabımızla giriş yapabiliyoruz. Lakin orijinal sitesinde indirilen vancedde arayüz tamamen siyahtı, hep öyle kullandım baya alışmıştım ona. Şimdi ise ikisde bembeyaz olmuş.

Bir kaç daha sorum olacaktı 🙃

1) Bu beyaz arayüzü siyah nasıl yapabiliriz?
2) Video süre imlecinin rengini nasıl sizinki gibi değiştirebiliriz?
3) Hem Revanced Extended hemde Vanced'i geri kurmuşken hangisini kullanmalıyım sizce?

Son düzenleme:
Nereden indirmiştiniz?
1) Buradan dark olanı indirin.

Hatta sürümün linkini direkt bırakayım.

ReVanced Extended daha gelişmiş ve daha yeni. Hangisini kullanacağınız size kalmış.

2) ReVanced Extended sürümünde oluyor o. Vanced'da olmuyor. ReVanced'ın sitesinde şu an bir sorun olduğu için girip indirilemiyor. En güncel sürüm 18.13.38 fakat bende 18.10.33 sürümü APK olarak var. Google Drive'a yükledim, sizinle paylaşayım.

3) Az evvel ikisine de baktım. ReVanced'da daha çok özellik var. Siz bilirsiniz.
Mükemmelsiniz çok teşekkür ederim.

Estağfirullah. Keyfini çıkarın.
Hocam eski beyaz yt vancedi sildim bu üstte vermiş olduğunuz vancedi indirdim. İndirirken bu dosyayı bir kez daha indirmek istiyor musunuz? Diye sorunca olmayacak mı acaba diye şüphelenmiştim. Çünkü benim kullandığım zaten beyazdı, şimdi koyu tema indireceğim ama neden böyle sordu diye meraklandım. Kurdum sizin vermiş olduğunuzu yine beyaz sürüm oldu. Neyse pek sorun değil. Tekrar dediğim gibi ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. :)

Hocam eski beyaz yt vancedi sildim bu üstte vermiş olduğunuz vancedi indirdim. İndirirken bu dosyayı bir kez daha indirmek istiyor musunuz? Diye sorunca olmayacak mı acaba diye şüphelenmiştim. Çünkü benim kullandığım zaten beyazdı, şimdi koyu tema indireceğim ama neden böyle sordu diye meraklandım. Kurdum sizin vermiş olduğunuzu yine beyaz sürüm oldu. Neyse pek sorun değil. Tekrar dediğim gibi ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. :)
Hocam telefonunuz açık moddaysa ondan olabilir. YouTube'a girin. Sağ üstten profilinize tıklayıp Ayarlar'a girin. Genel'de Görünüm'e tıklayıp temayı seçin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı