Bence tamamen böyle yapmalısınız. Yeni başladıysanız ve aboneniz az ise sistemin gözüne girmek için bol bol kısa video atmanız lazım izlenme sayısını hiç umursamadan. Tabii içeriği sunuş kaliteniz ve konu da önemli. Bir videoyu hiç izletmezken başka bir videoyu milyon izletebiliyor. Bir mantığa göre çalışmıyor anladığım kadarıyla. En sonunda oturacaktır yeriniz algoritmada devam edin şimdilik.
Bir de tavsiyem içerikleriniz kullanıcıyı videoyu sonuna kadar oynatacak bir formatta olsun. Ciddi faydasını görürsünüz. Örnek veriyorum en basitinden "sonuna kadar izle" tarzında merak unsuru uyandırın.
Bir de son zamanlarda döngü videolar görüyorum, bunlar da çok iyi etkiliyor izlenmeleri. Şöyle açıklayayım videonun başı sonuna bağlı. Örnek: Videonun başı "sahte Windows etkinleştirme yazılımları sisteminizi yavaşlatır" ile başlasın. Sonra konu anlatımı... Video sonu: işte bu yüzden. Ve başa döndük.
Bu sayede kullanıcı videonun ilk birkaç saniyesini bir daha izlemiş oluyor. Algoritmaya faydası olduğunu bizzat deneyimledim.