YouTube Shorts nasıl kapatılır?

Katalonyayaslm

Centipat
Instagram sildim. Kurtuldum twiter sildim kurtuldum. Bu YT Shorts kurtulamadım bağımlılık yapıyor. Kaldırmanın bir yolu var mı?

Instagram sildim. Kurtuldum twiter sildim kurtuldum. Bu YT Shorts kurtulamadım bağımlılık yapıyor. Kaldırmanın bir yolu var mı?

Direk Shorts seçeneğine basmayacaksınız izlemeyeceksiniz, odağınızı düzeltmek için uzun videolar izlemeye çalışınız.

Hocam aynı sorun bende de var sırf bunun için eski sürümünü APK olarak indirdim onu kullanıyorum siz bilirsiniz

Web sürümünde 30 günlüğüne kapatılabiliyor fakat mobil için öyle bir şey yok sanırım.

Eğer bağımlılık nedeni ile yapmaya çalışıyorsanız, emin misiniz? Bağımlılık yapan her şeyi ortadan kaldıramazsınız en nihayetinde. Belki de kendinizi biraz daha zorlayıp denetlerseniz kurtulursunuz. Siz bilirsiniz tabii yine de, kolaylıklar...

Direk Shorts seçeneğine basmayacaksınız izlemeyeceksiniz, odağınızı düzeltmek için uzun videolar izlemeye çalışınız.

Maalesef kolay değil, YouTube normal videolardan daha fazla çıkartıyor ve oradaki saçma içeriklerle tek video sayesinde beyin bulanıyor.

Maalesef kolay değil, YouTube normal videolardan daha fazla çıkartıyor ve oradaki saçma içeriklerle tek video sayesinde beyin bulanıyor.

O zaman dikkat odağını düzeltmesi gerek yazan kişinin, bir işe yoğunlaşması, saatlerce veya dakikalarca dikkat odağını arttıracak bir şeyler ile uğraşması gerek ne bileyim çizimdir, kitap okumadır, veya belgesel izlemedir falan, kısacası kısa videolardan çok uzun videolara yönelmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…