Katalonyayaslm
Centipat
Instagram sildim. Kurtuldum twiter sildim kurtuldum. Bu YT Shorts kurtulamadım bağımlılık yapıyor. Kaldırmanın bir yolu var mı?
Instagram sildim. Kurtuldum twiter sildim kurtuldum. Bu YT Shorts kurtulamadım bağımlılık yapıyor. Kaldırmanın bir yolu var mı?
Hocam aynı sorun bende de var sırf bunun için eski sürümünü APK olarak indirdim onu kullanıyorum siz bilirsinizInstagram sildim. Kurtuldum twiter sildim kurtuldum. Bu YT Shorts kurtulamadım bağımlılık yapıyor. Kaldırmanın bir yolu var mı?
Hocam aynı sorun bende de var sırf bunun için eski sürümünü APK olarak indirdim onu kullanıyorum siz bilirsiniz.
Eski sürümü işte güncel sürümde shorts var ama eskisinde yokAPK sürümü nedir hocam?
Direk Shorts seçeneğine basmayacaksınız izlemeyeceksiniz, odağınızı düzeltmek için uzun videolar izlemeye çalışınız.
Maalesef kolay değil, YouTube normal videolardan daha fazla çıkartıyor ve oradaki saçma içeriklerle tek video sayesinde beyin bulanıyor.
Hocam telefonunuz Android ise StayFree diye bir zaman takip uygulaması var. Bunun içinde özellik engelleme modülü bulunuyor, buradan engelleyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.