6 617652 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 316 9 Şubat 2023 #1 Merhaba. YouTube'da shorts videolarımın görüntülemesi 4,5. sadece bir tanesinin görüntülemesi 1, 9k. Çok izlenmesi için başlıklara hashtag ekliyorum ama yine de izlenmiyor. Çok izlenmek için ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2023
Merhaba. YouTube'da shorts videolarımın görüntülemesi 4,5. sadece bir tanesinin görüntülemesi 1, 9k. Çok izlenmesi için başlıklara hashtag ekliyorum ama yine de izlenmiyor. Çok izlenmek için ne yapmalıyım?
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #2 Düzenli bir sekilde kendinizi geliştirmeye çalışarak pes etmemeniz olacaktır tek çözümü. Ayrıca çok fazla hashtag kullanmayın.
Düzenli bir sekilde kendinizi geliştirmeye çalışarak pes etmemeniz olacaktır tek çözümü. Ayrıca çok fazla hashtag kullanmayın.
6 617652 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 316 9 Şubat 2023 #3 Blannk dedi: Düzenli bir sekilde kendinizi geliştirmeye çalışarak pes etmemeniz olacaktır tek çözümü. Ayrıca çok fazla hashtag kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Ben her shorts videosunun başlığına 7,8 tane hashtag koyuyorum. Çok fazla hashtag yazmak zararlı mı?
Blannk dedi: Düzenli bir sekilde kendinizi geliştirmeye çalışarak pes etmemeniz olacaktır tek çözümü. Ayrıca çok fazla hashtag kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Ben her shorts videosunun başlığına 7,8 tane hashtag koyuyorum. Çok fazla hashtag yazmak zararlı mı?
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 617652 dedi: Ben her shorts videosunun başlığına 7,8 tane hashtag koyuyorum. Çok fazla hashtag yazmak zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Yani 3 hashtag yazmanız daha faydalı olacaktır aksi halde videonuz spama düşebilir.
617652 dedi: Ben her shorts videosunun başlığına 7,8 tane hashtag koyuyorum. Çok fazla hashtag yazmak zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Yani 3 hashtag yazmanız daha faydalı olacaktır aksi halde videonuz spama düşebilir.
6 617652 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 316 9 Şubat 2023 #5 Blannk dedi: Yani 3 hashtag yazmanız daha faydalı olacaktır aksi halde videonuz spama düşebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.
Blannk dedi: Yani 3 hashtag yazmanız daha faydalı olacaktır aksi halde videonuz spama düşebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.