SolarisV Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Ben kendi çapımda bir YouTube kanalı açtım. Bu bir vlog kanalı. Neyse konuya geri dönelim. Ben shorts videoları atıyorum. Çözünürlük 4K ama YouTube bunu çok düşürüyor. Nedeni ne ve nasıl düzeltebilirim?
Merhaba. Ben kendi çapımda bir YouTube kanalı açtım. Bu bir vlog kanalı. Neyse konuya geri dönelim. Ben shorts videoları atıyorum. Çözünürlük 4K ama YouTube bunu çok düşürüyor. Nedeni ne ve nasıl düzeltebilirim?
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #2 Nedeni 4 k yı kaldırmayacak Bir sürü sistem olması ve bunların shorts da denk geldiğinde cihazının fazla kasmaması içim.
Nedeni 4 k yı kaldırmayacak Bir sürü sistem olması ve bunların shorts da denk geldiğinde cihazının fazla kasmaması içim.
SolarisV Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #3 ÜlkerÇikolata dedi: Nedeni 4 k yı kaldırmayacak Bir sürü sistem olması ve bunların shorts da denk geldiğinde cihazının fazla kasmaması içim. Genişletmek için tıkla... Peki 1080p yapsam kalite düzelir mi. Çünkü 240p kadar kötü bi kalite resmen
ÜlkerÇikolata dedi: Nedeni 4 k yı kaldırmayacak Bir sürü sistem olması ve bunların shorts da denk geldiğinde cihazının fazla kasmaması içim. Genişletmek için tıkla... Peki 1080p yapsam kalite düzelir mi. Çünkü 240p kadar kötü bi kalite resmen