Hayır. 1 dakikadan kısaysa otomatik olarak Shorts'a gidiyor.Boyutu 720x960 olmak üzere kısa bir edit videosu yaptım, YouTube'a shorts olarak yüklemek istiyorum. Bilgisayardayım açıklamaya #shorts yazmam mı gerekiyor?
720 x 960 sıkıntı olurmu ?Videonuz 60 saniyeyi geçmiyorsa bir de format 9; 16 ise acıklamaya #shorts koymanıza gerek yok ama koyun.
9:16 olması gerekiyor videonun. Render alırken 9:16 alın.720 x 960 sıkıntı olurmu ?
ve dikey olması lazım.Hayır. 1 dakikadan kısaysa otomatik olarak Shorts'a gidiyor.
Shorts'a video yapmışsa dikey yapmıştır zaten bence.ve dikey olması lazım.
başkasının shorts videosuna baktığım boyutu benim videomun boyutuyla aynıydı ama ve renderi 9:16 alırsam yaptığım herşeyi tekrardan yapmam gerekicek9:16 olması gerekiyor videonun. Render alırken 9:16 alın.
9:16 olması gerekiyor videonun. Render alırken 9:16 alın.
tamam 2 saat beynimi zorldıkdan sonra 1080x1920 şablon açıp videoyu oraya attımbaşkasının shorts videosuna baktığım boyutu benim videomun boyutuyla aynıydı ama ve renderi 9:16 alırsam yaptığım herşeyi tekrardan yapmam gerekicek
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.