Ersin Doğan Hectopat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2016 #1 01.10.2015 tarihinde açmış olduğum Youtube hesabımın şifresini unuttum. İkincil bir telefon numarası ve e-mail adresi girmediğim için şifreyi sıfırlamam mümkün görünmüyor. Sizlerden yardımlarınızı bekliyorum. Benim için çok önemli. Teşekkürler.
01.10.2015 tarihinde açmış olduğum Youtube hesabımın şifresini unuttum. İkincil bir telefon numarası ve e-mail adresi girmediğim için şifreyi sıfırlamam mümkün görünmüyor. Sizlerden yardımlarınızı bekliyorum. Benim için çok önemli. Teşekkürler.
U Umutmeister Ziyaretçi 12 Ekim 2016 #2 Google ile iletişime geçmeniz gerekmektedir, kimliğiniz yoluyla belki hesabınıza geri erişim sağlayabilirsiniz.
Google ile iletişime geçmeniz gerekmektedir, kimliğiniz yoluyla belki hesabınıza geri erişim sağlayabilirsiniz.
gokaykrtls Kilopat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 434 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2016 #3 Şifremi unuttum bölümünden bir kaç soru soruyor "hesabı ne zaman açtın, en son ne zaman aktif oldun gibi" denemeni öneririm.
Şifremi unuttum bölümünden bir kaç soru soruyor "hesabı ne zaman açtın, en son ne zaman aktif oldun gibi" denemeni öneririm.
Ersin Doğan Hectopat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2016 #4 Denedim ancak ikincil e-mail adresi ve telefon numarası eklemediğim için işe yaramıyor.
gokaykrtls Kilopat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 434 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2016 #5 Silinen üye dedi: Google ile iletişime geçmeniz gerekmektedir, kimliğiniz yoluyla belki hesabınıza geri erişim sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın dediği gibi iletişime geçmeyi denemelisin.
Silinen üye dedi: Google ile iletişime geçmeniz gerekmektedir, kimliğiniz yoluyla belki hesabınıza geri erişim sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın dediği gibi iletişime geçmeyi denemelisin.