doruque Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #1 msi freedos ge60 modeline dün 8.1 yükledim tüm driverlar yüklü.chrome üzerinden youtube a girmeye çalıştığımda hep böyle görünüyor.adobeları manuel kendim yükledim fakat yine aynı.sorun nerede acaba? yardım edebilirseniz sevinirim.
msi freedos ge60 modeline dün 8.1 yükledim tüm driverlar yüklü.chrome üzerinden youtube a girmeye çalıştığımda hep böyle görünüyor.adobeları manuel kendim yükledim fakat yine aynı.sorun nerede acaba? yardım edebilirseniz sevinirim.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.584 Makaleler 10 Çözümler 9 7 Ocak 2015 #2 "Güncel" Java ve flash player yükledin mi? Son düzenleme: 7 Ocak 2015
C CriminalTexs Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #3 DNS ayarındanda olabilir bi denemeni tavsiye ederim.
doruque Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #4 Yararsız Üye dedi: "Güncel" Java ve flash player yükledin mi? Genişletmek için tıkla... CriminalTexs dedi: DNS ayarındanda olabilir bi denemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... dediklerinizi yaptım fakat sonuç aynı.java ve flash güncel dns de zaten otomatikte kendim farklı bir dns kullanmıyorum şunu farkettim dns otomatik olarak gözüküyor ama normalde kapalı olan bazı siteleri giriyor bazıları da açılmıyor.modemden kaynaklı olabilir mi? Sorun çözüldü.Bir oyunun dx setupunu yaptım eksik olan dll dosyaları yüklendikten sonra düzgün şekilde açıldı.
Yararsız Üye dedi: "Güncel" Java ve flash player yükledin mi? Genişletmek için tıkla... CriminalTexs dedi: DNS ayarındanda olabilir bi denemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... dediklerinizi yaptım fakat sonuç aynı.java ve flash güncel dns de zaten otomatikte kendim farklı bir dns kullanmıyorum şunu farkettim dns otomatik olarak gözüküyor ama normalde kapalı olan bazı siteleri giriyor bazıları da açılmıyor.modemden kaynaklı olabilir mi? Sorun çözüldü.Bir oyunun dx setupunu yaptım eksik olan dll dosyaları yüklendikten sonra düzgün şekilde açıldı.