Çözüldü YouTube tam ekran iken Chrome'da renkler bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Microsoft Edge'de denedim, yapmıyor; 720P'ye çektikten sonra tam ekran yaparken yapmıyor.
1080P'ye çektikten sonra renk bozulması oluyor.
Sebebi nedir? Ekranı yeni aldım. Çözümü var mı? Ekran mı sorunlu? Yoksa başka bir durum mu?

Monitör: PHILIPS 21,5

Sorunu yaşadığım, çektiğim video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Hocam videoyu izledikten sonra kararımı değiştirdim donanımsal gibi gözükmüyor sorun. Siz yine de farklı bir monitörde deneme şansınız varsa deneyin.
Hocam sizde Chrome, sağ üst, ayarlar, gelişmiş bölümünden bu tik kapalı mı?
Benim açıkmış kapattım sorunum çözüldü hatta rehber açmayı düşünüyorum yaşayan arkadaşlar çözüm önerisi olarak deneyebilir size de link bıracağım.
Chrome.JPG

Google Chrome'u tekrar kurmayı denediniz mi?
Bu arada hocam nefes darlığınız mı var? Videoyu izlerken daraldım :D .
Hayır denemedim deneyip tekrar yazayım fakat aklıma takılan şu, benim yer işaretleri çubuğunda kaydettiğim sayfalar var onlar da silinir mi? nasıl saklarım?
Evet astım bronşit nefes darlığı hastalığım var.

Hayır denemedim deneyip tekrar yazayım fakat aklıma takılan şu, benim yer işaretleri çubuğunda kaydettiğim sayfalar var onlar da silinir mi? nasıl saklarım?
Evet astım bronşit nefes darlığı hastalığım var.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Gmail hesabınız ile senkronize ederseniz bence bir sıkıntı olmaz. Şöyle deneyebilirsiniz. Gmail hesabınız ile senkronizeni tamamladıktan sonra telefondan da Chrome'a girip kontrol edin, eğer telefonda gözüküyorsa silip tekrar kurduktan sonra giriş yapıp yer işaretlerinize erişebilirsiniz.

Microsoft Edge'de denedim, yapmıyor; 720P'ye çektikten sonra tam ekran yaparken yapmıyor.
1080P'ye çektikten sonra renk bozulması oluyor.
Sebebi nedir? Ekranı yeni aldım. Çözümü var mı? Ekran mı sorunlu? Yoksa başka bir durum mu?

Monitör: PHILIPS 21,5

Sorunu yaşadığım, çektiğim video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam videoyu izledikten sonra kararımı değiştirdim donanımsal gibi gözükmüyor sorun. Siz yine de farklı bir monitörde deneme şansınız varsa deneyin.

Hocam sizde Chrome, sağ üst, ayarlar, gelişmiş bölümünden bu tik kapalı mı?
Benim açıkmış kapattım sorunum çözüldü hatta rehber açmayı düşünüyorum yaşayan arkadaşlar çözüm önerisi olarak deneyebilir size de link bıracağım.
Chrome.JPG

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı