utku_48 Hectopat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 78 6 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Youtube'da tam ekrana yaparken 1-2 saniyelik donma meydana geliyor. Bunun sebebi nedir? Acaba Youtube kaynaklı bir sorun mudur? Donanımlarım şu şekilde; GTX 1060 Ryzen 5 1600AF 8 GB RAM
Arkadaşlar merhaba. Youtube'da tam ekrana yaparken 1-2 saniyelik donma meydana geliyor. Bunun sebebi nedir? Acaba Youtube kaynaklı bir sorun mudur? Donanımlarım şu şekilde; GTX 1060 Ryzen 5 1600AF 8 GB RAM
Çözüm Tortue 6 Mayıs 2020 YouTube kaynaklı bence. Bir tek sizde değil, bir çok kişi bu sorunu yaşıyor diye gördüm. Ben de dahil.
YouTube kaynaklı bence. Bir tek sizde değil, bir çok kişi bu sorunu yaşıyor diye gördüm. Ben de dahil.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 6 Mayıs 2020 #2 Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurar mısın? DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurar mısın? DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 6 Mayıs 2020 #3 YouTube kaynaklı bence. Bir tek sizde değil, bir çok kişi bu sorunu yaşıyor diye gördüm. Ben de dahil. Artı 0 Eksi Çözüm
YouTube kaynaklı bence. Bir tek sizde değil, bir çok kişi bu sorunu yaşıyor diye gördüm. Ben de dahil.
KS KS utku_48 Hectopat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 78 6 Mayıs 2020 #4 CillianMurphy dedi: Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurar mısın? DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Denedim fakat düzelme olmadı. Tortue dedi: YouTube kaynaklı bence. Bir tek sizde değil, bir çok kişi bu sorunu yaşıyor diye gördüm. Ben de dahil. Genişletmek için tıkla... Bilemedim vallahi.Önceki bilgisayarımda bu sorunu yaşadığımda donanım kaynaklıdır diye düşünmüştüm ama şimdi de aynı sorunu yaşıyorum. Galiba öyle. Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurar mısın? DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Denedim fakat düzelme olmadı. Tortue dedi: YouTube kaynaklı bence. Bir tek sizde değil, bir çok kişi bu sorunu yaşıyor diye gördüm. Ben de dahil. Genişletmek için tıkla... Bilemedim vallahi.Önceki bilgisayarımda bu sorunu yaşadığımda donanım kaynaklıdır diye düşünmüştüm ama şimdi de aynı sorunu yaşıyorum. Galiba öyle.
crowlers Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 126 Yer Bursa 6 Mayıs 2020 #5 Bu problemin donanımla ilgisi olmadığını düşünüyorum. aşırı kötü bilgisayarımda bile donmadan sorunsuz çalışıyor. Artı 0 Eksi
Bu problemin donanımla ilgisi olmadığını düşünüyorum. aşırı kötü bilgisayarımda bile donmadan sorunsuz çalışıyor.