YouTube tarafından verilen uzaklaştırmaya itiraz edilebilir mi?

utturkce249

Centipat
Daha fazla  
Selam. Bir gün YouTube'da video izlerken anasayfaya dönmeye çalıştım. Bir hata oluştu diye bir şey çıktı. Her şeyi denedim. Opera GX kullanıyordum Chrome'a geçtim. Oturum aç dedim ve bana hesabımın askıya alındığını yazan bir metinle karşılaştım. Ekran görüntüsünü koyarım zaten. Buna itiraz etmenin, hesabımın banının açılmasını sağlamanın bir yolu var mı?

Yalnız işin garip bir tarafı var. Shorts izleyebiliyorum hala mobilden.

Dosya Ekleri

• resim_2023-12-28_012639582.png
    133 KB · Görüntüleme: 152
Son düzenleme:
Neden böyle bir durumla karşılaştın? Telifli müzikli birkaç video izleyip mi banlandın. Eğer öyleyse yapabileceğin bir şey yok. Rastgele banlandıysan mail ile ulaş düzeltirler.

Reklam engelleyici kullandıysan ve uyarı alıp devam ettiysen muhtemelen hesabı kurtarman biraz zor.

Neden böyle bir durumla karşılaştın? Telifli müzikli birkaç video izleyip mi banlandın. Eğer öyleyse yapabileceğin bir şey yok. Rastgele banlandıysan mail ile ulaş düzeltirler.

Hiç video yayınlamamıştım.

Reklam engelleyici kullandıysan ve uyarı alıp devam ettiysen muhtemelen hesabı kurtarman biraz zor.

uBlock Origin kullanıyordum. Ama bu uyarı dediğiniz şey nasıl bir uyarı acaba? Maillemi yoksa YouTube'un karşına çıkardığı 'YouTube reklam engelleyicilerine izin vermez' mesajı mı?

Deneyeceğim. Teşekkürler.

Reis bu rehberde itiraz etmek için attığın bir link var orada sorunumuzu ingilizcemi anlatıyoruz Türkçe mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…