YouTube Tekif Hakkı Konusu

yusufturkes

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Stok kontrol uzmanı
Merhaba arkadaşlar,
YouTube platformunda 3,4 dakika aralığında, x,y,z filmlerinin tanıtımını (incelemesini) yapmak istiyorum. Müzik olarak telif hakkına sahip olduğum müzikleri kullanarak kurgu yapacağım fakat bahsettiğim filmin görüntülerini kullandığımda müzikten olmasa da görüntüden dolayı telif yer miyim?

Detay; Müzik dediğim gibi lisansına sahip olduğum müzik olacak, seslendirmede bana ait olacak ama görüntüler haliyle filmden olmak durumunda.

Merhaba arkadaşlar,
YouTube platformunda 3,4 dakika aralığında, x,y,z filmlerinin tanıtımını (incelemesini) yapmak istiyorum. Müzik olarak telif hakkına sahip olduğum müzikleri kullanarak kurgu yapacağım fakat bahsettiğim filmin görüntülerini kullandığımda müzikten olmasa da görüntüden dolayı telif yer miyim?

Detay; Müzik dediğim gibi lisansına sahip olduğum müzik olacak, seslendirmede bana ait olacak ama görüntüler haliyle filmden olmak durumunda.
1-2 Dakikalık kesitlerin sahnelerine videonun farklı farklı bölümlerinde yer verirsen telif yemezsin bence. Ancak internet dizisiyse bu dizi fragmanından kesitler koymaya çalış.

Merhaba arkadaşlar,
YouTube platformunda 3,4 dakika aralığında, X, Y, Z filmlerinin tanıtımını (incelemesini) yapmak istiyorum. Müzik olarak telif hakkına sahip olduğum müzikleri kullanarak kurgu yapacağım fakat bahsettiğim filmin görüntülerini kullandığımda müzikten olmasa da görüntüden dolayı telif yer miyim?

Kullanıp ta yemeyenler var fakat kimse garanti veremez burada bir bakmışsınız ihtar yemişsiniz. Kanalınız bile kapanabilir.

Telif yiyorsun. Hatta videoyu yayınlanmıyor, falan ülkeler yasak diyor. Zamanında FF9'un kısa kesitler alıp atmıştım, 1 yıl sonra telif kaldırılıp yayınlanmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı