YouTube telif hakkına tabii video kaldırılmazsa ne olur?

keremnemo421

Decapat
Yer
Apple Inc. Cupertino, California.
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Videolarım yanında telif hakkı hak talebi yazıyor (YouTube Studio'da) şimdi ben bu videoyu silmezsem sadece para kazanmam yasaklanır; yani bu video aracılığıyla para kazanamam ama izlenebilir mi? Sarı dolar işareti gibi bir şey mi yani?

Videolarım yanında telif hakkı hak talebi yazıyor (YouTube Studio'da) şimdi ben bu videoyu silmezsem sadece para kazanmam yasaklanır; yani bu video aracılığıyla para kazanamam ama izlenebilir mi? Sarı dolar işareti gibi bir şey mi yani?
bildiğim kadarıyla kazanacağın para videonun orijinal sahibine gidiyor

Bildiğim kadarıyla kazanacağın para videonun orijinal sahibine gidiyor

Ha yani bu videodan kazanılan para yani değil mi? Çünkü Content ID yani. Böylece insanlar benim videomu izleyebiliyor. Aman zaten abonelerimi ve likelerimi çalmasın da. :) Aman para onların olsun; zaten Epidemic standart lisans için bile 39 ya da 19€ arasında bir para istiyor. Alt tarafı müzik değil mi? Bir salın da içerik üretici adamlar bir rahatlasın yani :) Şaka bir yana bu adamların da ekmek teknesi burası. Yine de fiyatlar sıkıntı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı