YouTube telif hakkında

Bu attığın pek açıklayıcı olmadı. Ya filmden 10-20 er saniyelik sahneleri birleştirip içine kendi yorumumuzu da katarak paylaşacağız. Bunu yapan birçok kanal var. Eğer oyun videosu çekmiyorsan içerik üreticisi olmak çok zor.
Yani telif yemeyenlerde var tamamen şans işi ama yüksek aboneli kanallar izin alarak yapıyor eğer fark edilirse para kazanma özelliği kısıtlanabilir ayrıca para kazanmak için 1000 aboneyi geçmeniz lazım

O para kazanma muhabbetini biliyorum. Biz ciddi olarak yapacağız önümüzde okul gibi bir engelde yok. O yüzden telif sorununu çözmemiz gerek. Tam olayı anlayamadım ben başkaları da yapıyor ama onlar telif sorununu nasıl çözdü.

Son düzenleme:
Söylüyorum ya. Dahil oldukları ajanslar yani beraber çalıştıkları ajanslar var. Saygınlıkla alakalı. Bir telif geldiğinde youtuber değil ajans ilgilenir onun adına. Ajans ne kadar saygınsa, ne kadar başarılıysa durum ona göre şekillenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…