detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 12 Şubat 2021 #11 O ihtarın zaman aşımı süresi var. Yanlış hatırlamıyorsam 3 ay gibi bir süresi vardı. O süre dolmadan 2 ihtar daha alırsan YouTube hesabın feshedilir.
O ihtarın zaman aşımı süresi var. Yanlış hatırlamıyorsam 3 ay gibi bir süresi vardı. O süre dolmadan 2 ihtar daha alırsan YouTube hesabın feshedilir.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 12 Şubat 2021 #12 Bir de tek bana mı atmışlar anlamadım. Youtube'da birsürü video var ama tek bana atmışlar telif Telif hakkı okulunu da 1 yanlışla bitirdim.
Bir de tek bana mı atmışlar anlamadım. Youtube'da birsürü video var ama tek bana atmışlar telif Telif hakkı okulunu da 1 yanlışla bitirdim.
Stropower68 Centipat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 714 Çözümler 1 12 Şubat 2021 #13 FalconPaw dedi: Bir de tek bana mı atmışlar anlamadım. YouTube'da bir sürü video var ama tek bana atmışlar telif Telif hakkı okulunu da 1 yanlışla bitirdim. Genişletmek için tıkla... O belli olmaz, başkalarına da atmış olabilirler. Ben de Kafalar'ın videosunu paylaşmıştım ama telif yemiştim bir sürü video varken.
FalconPaw dedi: Bir de tek bana mı atmışlar anlamadım. YouTube'da bir sürü video var ama tek bana atmışlar telif Telif hakkı okulunu da 1 yanlışla bitirdim. Genişletmek için tıkla... O belli olmaz, başkalarına da atmış olabilirler. Ben de Kafalar'ın videosunu paylaşmıştım ama telif yemiştim bir sürü video varken.
yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 12 Şubat 2021 #14 FalconPaw dedi: Pintipanda'nın dans ettiği videoyu komik montak yaparak YouTube'a attım. Nedense telif attılar, video silindi. Kanalım ihtar aldı ve şu an 1 ihtarım var. Ne yapmalıyım ve bunun bana zararı ne olur? Genişletmek için tıkla... Açık konuşayım ben kanalıma, video çalarak direk atıyordum bir sürü telif yedim. Bana birşey olmadıysa size olmaz.
FalconPaw dedi: Pintipanda'nın dans ettiği videoyu komik montak yaparak YouTube'a attım. Nedense telif attılar, video silindi. Kanalım ihtar aldı ve şu an 1 ihtarım var. Ne yapmalıyım ve bunun bana zararı ne olur? Genişletmek için tıkla... Açık konuşayım ben kanalıma, video çalarak direk atıyordum bir sürü telif yedim. Bana birşey olmadıysa size olmaz.
Stropower68 Centipat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 714 Çözümler 1 12 Şubat 2021 #15 yigitalyksel dedi: Açık konuşayım ben kanalıma, video çalarak direk atıyordum bir sürü telif yedim. Bana birşey olmadıysa size olmaz. Genişletmek için tıkla... Senin yediğin kısıtlama olabilir, telif değil. Direk videonu kaldırmak yerine kısıtlama getirmiş olabilirler.
yigitalyksel dedi: Açık konuşayım ben kanalıma, video çalarak direk atıyordum bir sürü telif yedim. Bana birşey olmadıysa size olmaz. Genişletmek için tıkla... Senin yediğin kısıtlama olabilir, telif değil. Direk videonu kaldırmak yerine kısıtlama getirmiş olabilirler.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 14 Şubat 2021 #16 FalconPaw dedi: Telif hakkı okulunu da 1 yanlışla bitirdim. Genişletmek için tıkla... Öncesinde çıkan videoyu izleyin. Zaten cevaplar o videoda mevcut.
FalconPaw dedi: Telif hakkı okulunu da 1 yanlışla bitirdim. Genişletmek için tıkla... Öncesinde çıkan videoyu izleyin. Zaten cevaplar o videoda mevcut.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 14 Şubat 2021 #17 Kim atmış acaba?
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 14 Şubat 2021 #18 Lodge dedi: Kim atmış acaba? Genişletmek için tıkla... Video sahibi falandır herhalde. Ben de bilmiyorum.
Lodge dedi: Kim atmış acaba? Genişletmek için tıkla... Video sahibi falandır herhalde. Ben de bilmiyorum.