YouTube Telifi

Mosleman

Hectopat
Merhaba, benim için çok önemli olan bir konuyu sizlere sormak istiyorum. YouTube'da herhangi bir kanalın videosunu alsam fakat videonun içerisinde konuya uygun şekilde slayt şeklinde fotolar geçiş yapıyor (örn. Mısır piramitleri), ben bu videoyu alsam içeriğine kendi sesimi yorumlasam ve paylaşsam telif yer miyim? YouTube bana "tekrar eden içerik" gibi uyarılar yasaklar vs der mi? Benim için çok önemli. Lütfen konuya hakim olan yardımcı olsun. Şimdiden teşekkür ederim.

%99.9 Telif yersin, kanal ile iletişime geçip izin alıp kullanırsan sıkıntı olmaz
Bazen 1.000 izlenmeye kadar video telifli olsa dahi sıkıntı yokmuş gibi gözükür sonrasında pat diye videoyu engellerler. Başıma gelmişti :)

sadece resimli görsel geçişlerini alacam o da mı telif ? videoyu yakınlaştırsam %10 yakınlaştırsam telif dermi ? aslında konu aynı sadece video geçişleriyle uğraşmak istemediğimden kalan herşey bana ait oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı