oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #11 300319 dedi: Programsız bu şekilde yapmak pek mümkün değil. Photoshop ile yapılıyor bunlar. Genişletmek için tıkla... Zephrion dedi: Photoshop ile yapılıyor çoğusu. Programsız yapmanız pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Canva ile yapılabilir.
300319 dedi: Programsız bu şekilde yapmak pek mümkün değil. Photoshop ile yapılıyor bunlar. Genişletmek için tıkla... Zephrion dedi: Photoshop ile yapılıyor çoğusu. Programsız yapmanız pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Canva ile yapılabilir.
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #12 Fırat Albayrak dedi: Tamamdır önerin için teşekkür ettim canvadan koymuştum yapıp ama tatmin etmemişti bunlar daha prof geldiğinden denemek lazım tabii dediğin gibi. Çok teşekkür ederim anlasılan öğrenmemiz lazım photosopda bu mevzuyu. Genişletmek için tıkla... Bu arada paint.net ile de yapabilirsin. Kerem Yılmaz veya Eren ceylan adlı YouTuber'lar oradan yapıyordu kanallarına göz atabilirsin thumbnaille'rina.
Fırat Albayrak dedi: Tamamdır önerin için teşekkür ettim canvadan koymuştum yapıp ama tatmin etmemişti bunlar daha prof geldiğinden denemek lazım tabii dediğin gibi. Çok teşekkür ederim anlasılan öğrenmemiz lazım photosopda bu mevzuyu. Genişletmek için tıkla... Bu arada paint.net ile de yapabilirsin. Kerem Yılmaz veya Eren ceylan adlı YouTuber'lar oradan yapıyordu kanallarına göz atabilirsin thumbnaille'rina.
Fırat Albayrak Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 721 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #13 ÖzgünTR dedi: Bu arada paint.net ile de yapabilirsin. Kerem Yılmaz veya Eren ceylan adlı YouTuber'lar oradan yapıyordu kanallarına göz atabilirsin thumbnaille'rina. Genişletmek için tıkla... Bugun tüm gün bunlara kafa yoracağım cok tesekkur ediyorum
ÖzgünTR dedi: Bu arada paint.net ile de yapabilirsin. Kerem Yılmaz veya Eren ceylan adlı YouTuber'lar oradan yapıyordu kanallarına göz atabilirsin thumbnaille'rina. Genişletmek için tıkla... Bugun tüm gün bunlara kafa yoracağım cok tesekkur ediyorum
Ker_1881 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #14 ÖzgünTR dedi: Onunla az thumbnail yapmadım Paint 3D ile. Genişletmek için tıkla... Fırat Albayrak dedi: Tamamdır önerin için teşekkür ettim canvadan koymuştum yapıp ama tatmin etmemişti bunlar daha prof geldiğinden denemek lazım tabi dediğin gibi Çok teşekkür ederim anlasılan öğrenmemiz lazım photosopda bu mevzuyu Genişletmek için tıkla... Hocam eğer Paint 3D kullanacaksanız Püskürtü işinize yarayabilir.
ÖzgünTR dedi: Onunla az thumbnail yapmadım Paint 3D ile. Genişletmek için tıkla... Fırat Albayrak dedi: Tamamdır önerin için teşekkür ettim canvadan koymuştum yapıp ama tatmin etmemişti bunlar daha prof geldiğinden denemek lazım tabi dediğin gibi Çok teşekkür ederim anlasılan öğrenmemiz lazım photosopda bu mevzuyu Genişletmek için tıkla... Hocam eğer Paint 3D kullanacaksanız Püskürtü işinize yarayabilir.
Fırat Albayrak Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 721 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #15 Ker_1881 dedi: Hocam eğer Paint 3D kullanacaksanız Püskürtü işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Valla ekstra bi program herlade normal paint dısında herşeyi deneyeceğim işteym suanda bu gece bi kafa yorucam aklımda püskürtü
Ker_1881 dedi: Hocam eğer Paint 3D kullanacaksanız Püskürtü işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Valla ekstra bi program herlade normal paint dısında herşeyi deneyeceğim işteym suanda bu gece bi kafa yorucam aklımda püskürtü
Ker_1881 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #16 Fırat Albayrak dedi: Valla ekstra bi program herlade normal paint dısında herşeyi deneyeceğim işteym suanda bu gece bi kafa yorucam aklımda püskürtü Genişletmek için tıkla... Yok PC'de otomatiken yüklü.
Fırat Albayrak dedi: Valla ekstra bi program herlade normal paint dısında herşeyi deneyeceğim işteym suanda bu gece bi kafa yorucam aklımda püskürtü Genişletmek için tıkla... Yok PC'de otomatiken yüklü.
Fırat Albayrak Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 721 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #17 Ker_1881 dedi: Yok PC'de otomatiken yüklü. Genişletmek için tıkla... güzel ben bi ugrasayım ozaman
Ker_1881 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #18 Fırat Albayrak dedi: güzel ben bi ugrasayım ozaman Genişletmek için tıkla... Hocam bir öneri daha; Lavanta efektiyle çok iyi şeyler çıkarabiliyorsunuz.
Fırat Albayrak dedi: güzel ben bi ugrasayım ozaman Genişletmek için tıkla... Hocam bir öneri daha; Lavanta efektiyle çok iyi şeyler çıkarabiliyorsunuz.
Fırat Albayrak Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 721 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #19 Ker_1881 dedi: Hocam bir öneri daha; Lavanta efektiyle çok iyi şeyler çıkarabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim şuan işteyim gerçekten güzle bi kafa yorucam akşam bakalım neler çıkacak
Ker_1881 dedi: Hocam bir öneri daha; Lavanta efektiyle çok iyi şeyler çıkarabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim şuan işteyim gerçekten güzle bi kafa yorucam akşam bakalım neler çıkacak
Ker_1881 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #20 Fırat Albayrak dedi: Çok teşekkür ederim şuan işteyim gerçekten güzle bi kafa yorucam akşam bakalım neler çıkacak Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam.
Fırat Albayrak dedi: Çok teşekkür ederim şuan işteyim gerçekten güzle bi kafa yorucam akşam bakalım neler çıkacak Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam.