YouTube uBlock Origin kullananlara pop-up göndermeye başladı

Önceden de gönderiyordu da bir süreliğine rafa kaldırmışlardı. Sanırım tekrardan göndermeye başlamışlar. Zorda kalmadıkça YouTube Premium satın almayı düşünmüyorum.

30 TL ver madem paran bol sanki YouTube babanın malı millete laf yapıyorsun.
Ben Premium kullanıyorum da, YouTube reklam engelleyicileri tamamen engelleyince sen ne yapacaksın onu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

YouTube her şekilde kâr eden bir şirket, Google zarar etse de kapatmaz YouTube'u.

YouTube her şekilde kâr eden bir şirket, Google zarar etse de kapatmaz YouTube'u.
Gercekten cocuk oldugun her halinden belli. Bu yuzen bir seyler anatma dusuncesine dahil girmeyecegim. Sen bu kafayla devam edersen gercekten
`Bir Gün Güzel Bir Bilgisayarımın Olması Sanırım Sadece Bir Hayal Oldu Artık...` bu hayallerin gittikce artar ve sen hayallerine asla ulasamayacaksin. Devam et boyle.

Bende bu şekilde yaptım hocam.

Önceden de gönderiyordu da bir süreliğine rafa kaldırmışlardı. Sanırım tekrardan göndermeye başlamışlar. Zorda kalmadıkça YouTube Premium satın almayı düşünmüyorum.

Bende aynı düşüncedeyim.

Ben Premium kullanıyorum da, YouTube reklam engelleyicileri tamamen engelleyince sen ne yapacaksın onu bilmiyorum.
Tamamen engellerse biz de alırız Atla deve değil. ya bu

uBlock YouTube'a karsi anti tim kurmus.

YouTube'un parası bitmiş anlaşılan. Zorla reklam direten firmadan gidip de Premium almam, satın almayı da düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda reklamlar aşırı can sıkıcı olursa muhtemelen öyle satın alırım.

Hocam bende aynı düşüncedeyim gittiği yere kadar böyle devam edeceğim zorda kalmadığım sürece almayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…