YouTube uBlock Origin kullananlara pop-up göndermeye başladı

• Konuyu başlatan Brs_16
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 202
  • Görüntüleme 28.211
Önceden de gönderiyordu da bir süreliğine rafa kaldırmışlardı. Sanırım tekrardan göndermeye başlamışlar. Zorda kalmadıkça YouTube Premium satın almayı düşünmüyorum.

Konu dağılmış bayağı.
YouTube'da aşırı fazla miktarda video depolanıyor ve bir videoyu yüklediğinizde YouTube sizden ücret talep etmiyor. İzlerken de talep etmiyor. Videoyu izleyeceksen reklam da izleyeceksin diyor, haklı mı haklı tabii ki. Yoksa nereden kâr edecek? Üstelik aylık 30₺'ye ses çıkarıyorsunuz, Türkiye'ye özel fiyatlandırma olmasa neyse diyeceğim de cidden abartıyorsunuz. Hiçbir indirim yapılmadan sunulsaydı aylık 390₺ gibi bir fiyata denk gelecekti. Evet reklamlar biraz fazla çıkıyor ama dayanacaksın, kimse sana zorla izlettirmiyor izlemek istiyorsan ya para vereceksin rahatça izleyeceksin ya da reklam izleyeceksin bu kadar basit. 3. parti düzenlenmiş uygulamayı kullanarak risk altına giriyorsunuz.

YouTube her şekilde kâr eden bir şirket, Google zarar etse de kapatmaz YouTube'u.

YouTube her şekilde kâr eden bir şirket, Google zarar etse de kapatmaz YouTube'u.
Gercekten cocuk oldugun her halinden belli. Bu yuzen bir seyler anatma dusuncesine dahil girmeyecegim. Sen bu kafayla devam edersen gercekten
`Bir Gün Güzel Bir Bilgisayarımın Olması Sanırım Sadece Bir Hayal Oldu Artık...` bu hayallerin gittikce artar ve sen hayallerine asla ulasamayacaksin. Devam et boyle.

Hocam bir şeyler mi yanlış yaptım bakar mısınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizde bakarsanız sevinirim.

Videoya bakar isen sevinirim.

Bende bu şekilde yaptım hocam.

Önceden de gönderiyordu da bir süreliğine rafa kaldırmışlardı. Sanırım tekrardan göndermeye başlamışlar. Zorda kalmadıkça YouTube Premium satın almayı düşünmüyorum.

Bende aynı düşüncedeyim.

Ben Premium kullanıyorum da, YouTube reklam engelleyicileri tamamen engelleyince sen ne yapacaksın onu bilmiyorum.
Tamamen engellerse biz de alırız Atla deve değil. ya bu

uBlock YouTube'a karsi anti tim kurmus.

YouTube'un parası bitmiş anlaşılan. Zorla reklam direten firmadan gidip de premium almam, satın almayı da düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda reklamlar aşırı can sıkıcı olursa muhtemelen öyle satın alırım.

Hocam bende aynı düşüncedeyim gittiği yere kadar böyle devam edeceğim zorda kalmadığım sürece almayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı