Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #41 kapadık_41 dedi: Rahat ol ben sana yapar mıyım . Genişletmek için tıkla... Sen yap onu sonra bir şeyler ayarlarız sana.
kapadık_41 dedi: Rahat ol ben sana yapar mıyım . Genişletmek için tıkla... Sen yap onu sonra bir şeyler ayarlarız sana.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #42 Birisi42 dedi: Yaparsın. Bal gibi de yaparsın sen. Genişletmek için tıkla... Biraz trolllük mü yapmaya başladık ya? Hocalarım yapmaz öyle bir şey, merak etmeyin. Zaten yazdığımı gören herkes tak diye bulur kanalı.
Birisi42 dedi: Yaparsın. Bal gibi de yaparsın sen. Genişletmek için tıkla... Biraz trolllük mü yapmaya başladık ya? Hocalarım yapmaz öyle bir şey, merak etmeyin. Zaten yazdığımı gören herkes tak diye bulur kanalı.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 29 Nisan 2021 #43 Aslında videoda çok da bir şey yokmuş hocam merak etmeyin. Öyle utanılacak bir şey yok. Ben olsam kaldırmazdım bir anı olarak kalır.
Aslında videoda çok da bir şey yokmuş hocam merak etmeyin. Öyle utanılacak bir şey yok. Ben olsam kaldırmazdım bir anı olarak kalır.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #44 Hocalarım o mesajımı alıntılayanlar benim yazdığım kısmı silse, kanal elden gidecek çünkü.
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #45 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benimde böyle bir videom var. Çok cringe geliyor şu anda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benimde böyle bir videom var. Çok cringe geliyor şu anda
4 425549 Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 744 29 Nisan 2021 #46 Hocam siz linki atın biz raporlayalım kalksın.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #47 nipz.ins dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benimde böyle bir videom var. Çok cringe geliyor şu anda Genişletmek için tıkla... En azından yorumlar kapalı. @Vardem @Fahrenheitt @kapadık_41 benim mesajımı alıntıladığınız yeri kaldırsanız? Kanal ortaya çıkacak çünkü.
nipz.ins dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benimde böyle bir videom var. Çok cringe geliyor şu anda Genişletmek için tıkla... En azından yorumlar kapalı. @Vardem @Fahrenheitt @kapadık_41 benim mesajımı alıntıladığınız yeri kaldırsanız? Kanal ortaya çıkacak çünkü.
Fahrenheitt Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #48 DDLAO dedi: En azından yorumlar kapalı. @Vardem @Fahrenheitt @kapadık_41 benim mesajımı alıntıladığınız yeri kaldırsanız? Kanal ortaya çıkacak çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben arattım ama bulamadım Ben bulamadıysam zor bulurlar.
DDLAO dedi: En azından yorumlar kapalı. @Vardem @Fahrenheitt @kapadık_41 benim mesajımı alıntıladığınız yeri kaldırsanız? Kanal ortaya çıkacak çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben arattım ama bulamadım Ben bulamadıysam zor bulurlar.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #49 Fahrenheitt dedi: Ben arattım ama bulamadım Ben bulamadıysam zor bulurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam @kapadık_41 cidden bulmuş, gönderdi kanalı Steam'den. Silseniz olur mu acaba?
Fahrenheitt dedi: Ben arattım ama bulamadım Ben bulamadıysam zor bulurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam @kapadık_41 cidden bulmuş, gönderdi kanalı Steam'den. Silseniz olur mu acaba?
Fahrenheitt Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #50 DDLAO dedi: Hocam @kapadık_41 cidden bulmuş, gönderdi kanalı Steam'den. Genişletmek için tıkla... Steam ekleyip bana da at istersen : Exem
DDLAO dedi: Hocam @kapadık_41 cidden bulmuş, gönderdi kanalı Steam'den. Genişletmek için tıkla... Steam ekleyip bana da at istersen : Exem