borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.330 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 11 Mart 2023 #1 Bir arkadaşım kullanıyordu bunu. Bir süre önce çalışmamaya başlamış. Kullanan diğer arkadaşlarda da böyle mi?
Bir arkadaşım kullanıyordu bunu. Bir süre önce çalışmamaya başlamış. Kullanan diğer arkadaşlarda da böyle mi?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 11 Mart 2023 #2 Premium ucuz zaten Papara ile de daha da ucuza geliyor. Gereksizleşti bence.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 Çalışıyor.
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 11 Mart 2023 #4 borisyeisar dedi: Bir arkadaşım kullanıyordu bunu. Bir süre önce çalışmamaya başlamış. Kullanan diğer arkadaşlarda da böyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ben kullanıyorum fakat bir videodan çıktıp tekrar girdiğimde reklam veriyor 5 saniyelik çok saçma olmuş.
borisyeisar dedi: Bir arkadaşım kullanıyordu bunu. Bir süre önce çalışmamaya başlamış. Kullanan diğer arkadaşlarda da böyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ben kullanıyorum fakat bir videodan çıktıp tekrar girdiğimde reklam veriyor 5 saniyelik çok saçma olmuş.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 11 Mart 2023 #5 Akif dedi: Premium ucuz zaten Papara ile de daha da ucuza geliyor. Gereksizleşti bence. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Birkaç lira için üçüncü parti yazılımlara Google hesabını emanet etmeye değmez cidden.
Akif dedi: Premium ucuz zaten Papara ile de daha da ucuza geliyor. Gereksizleşti bence. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Birkaç lira için üçüncü parti yazılımlara Google hesabını emanet etmeye değmez cidden.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.330 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 11 Mart 2023 #6 Akif dedi: Premium ucuz zaten Papara ile de daha da ucuza geliyor. Gereksizleşti bence. Genişletmek için tıkla... Bence de. Ben bir de öğrenci paketi alabiliyorum iyice ucuz oluyor. ooredoo dedi: Hayır ben kullanıyorum fakat bir videodan çıktıp tekrar girdiğimde reklam veriyor 5 saniyelik çok saçma olmuş. Genişletmek için tıkla... Çalışmamasından kastım oydu. Bunun olayı zaten reklam çıkmamasıydı.
Akif dedi: Premium ucuz zaten Papara ile de daha da ucuza geliyor. Gereksizleşti bence. Genişletmek için tıkla... Bence de. Ben bir de öğrenci paketi alabiliyorum iyice ucuz oluyor. ooredoo dedi: Hayır ben kullanıyorum fakat bir videodan çıktıp tekrar girdiğimde reklam veriyor 5 saniyelik çok saçma olmuş. Genişletmek için tıkla... Çalışmamasından kastım oydu. Bunun olayı zaten reklam çıkmamasıydı.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #7 Resmi olarak durdurulduğu halde bazı insanlar paylaşıyor. Ve hala çalışıyor.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.192 Çözümler 86 11 Mart 2023 #8 Şu an kullanmaktayım, çalışıyor. The Virtuoso dedi: Aynen öyle. Birkaç lira için üçüncü parti yazılımlara Google hesabını emanet etmeye değmez cidden. Genişletmek için tıkla... Microg'ye güvenmeyen bir zahmet internete girişmesin.
Şu an kullanmaktayım, çalışıyor. The Virtuoso dedi: Aynen öyle. Birkaç lira için üçüncü parti yazılımlara Google hesabını emanet etmeye değmez cidden. Genişletmek için tıkla... Microg'ye güvenmeyen bir zahmet internete girişmesin.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 11 Mart 2023 #9 Hououin Kyouma dedi: Şu an kullanmaktayım, çalışıyor. Microg'ye güvenmeyen bir zahmet internete girişmesin. Genişletmek için tıkla... Babamın oğlu mu neden güvenip de çoğu üyeliğimin bulunduğu Gmail hesabımı emanet edeyim?
Hououin Kyouma dedi: Şu an kullanmaktayım, çalışıyor. Microg'ye güvenmeyen bir zahmet internete girişmesin. Genişletmek için tıkla... Babamın oğlu mu neden güvenip de çoğu üyeliğimin bulunduğu Gmail hesabımı emanet edeyim?
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 11 Mart 2023 #10 Çalışıyor, reklam denmiş ama öyle birşey yok.