Bir arkadaşım kullanıyordu bunu. Bir süre önce çalışmamaya başlamış. Kullanan diğer arkadaşlarda da böyle mi?
Hayır ben kullanıyorum fakat bir videodan çıktıp tekrar girdiğimde reklam veriyor 5 saniyelik çok saçma olmuş.Bir arkadaşım kullanıyordu bunu. Bir süre önce çalışmamaya başlamış. Kullanan diğer arkadaşlarda da böyle mi?
Aynen öyle. Birkaç lira için üçüncü parti yazılımlara Google hesabını emanet etmeye değmez cidden.Premium ucuz zaten Papara ile de daha da ucuza geliyor. Gereksizleşti bence.
Bence de. Ben bir de öğrenci paketi alabiliyorum iyice ucuz oluyor.Premium ucuz zaten Papara ile de daha da ucuza geliyor. Gereksizleşti bence.
Çalışmamasından kastım oydu. Bunun olayı zaten reklam çıkmamasıydı.Hayır ben kullanıyorum fakat bir videodan çıktıp tekrar girdiğimde reklam veriyor 5 saniyelik çok saçma olmuş.
Aynen öyle. Birkaç lira için üçüncü parti yazılımlara Google hesabını emanet etmeye değmez cidden.
Babamın oğlu mu neden güvenip de çoğu üyeliğimin bulunduğu Gmail hesabımı emanet edeyim?Şu an kullanmaktayım, çalışıyor.
Microg'ye güvenmeyen bir zahmet internete girişmesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.