Silin hemen. Resmi site değil. Virüs taraması da yapın. Paronaya gibi olmasın ama , böyle önünüze gelen sitelerden indirmeyin. Dediğim yerlerden indirin sadece.
Uygulamayı hazır bulup kurmak yerine, yamalayın Morphe kullanıp.
Silin hemen. Resmi site değil. Virüs taraması da yapın. Paronaya gibi olmasın ama , böyle önünüze gelen sitelerden indirmeyin. Dediğim yerlerden indirin sadece.
Silin hemen. Resmi site değil. Virüs taraması da yapın. Paronaya gibi olmasın ama, böyle önünüze gelen sitelerden indirmeyin. Dediğim yerlerden indirin sadece.
Uygulamayı hazır bulup kurmak yerine, yamalayın morphe kullanıp.
Revanced in kendi sitesi oradan indirdim ben çalışıyor sıkıntı yokRevanced Extanded sitesi bu. Güvenli değil mi bayağıdır kullanıyorum?
Kendi sitesi falan değil. Adamın attığı site Revanced Extended ile alakalı bir website. Senin bahsettiğin Revanced. Orijinal sitesi ".app" ile bitiyor Revanced'in. Araştırmanı yap sonra konuş.Revanced in kendi sitesi oradan indirdim ben çalışıyor sıkıntı yok![]()
Kendi sitesi falan değil. Adamın attığı site Revanced Extended ile alakalı bir website. Senin bahsettiğin Revanced. Orijinal sitesi ".app" ile bitiyor Revanced'in. Araştırmanı yap sonra konuş.
Aynen ,vanced revanced ve şimdi morphe hepsini buradan indirdim hiçbir sıkıntı olmadı tıkır tıkır çalışıyor bendeVanced > Revanced > Revanced Extanded > Morphe
Şeklinde ilerlemedi mi uygulamaların geliştirilmesi?
Bu RVX'in sitesi değil mi?
Çok uzun zamandır kullanıyordum, sıkıntıya rastlamadım.
Vanced > Revanced > Revanced Extanded > Morphe
Şeklinde ilerlemedi mi uygulamaların geliştirilmesi?
Bu RVX'in sitesi değil mi?
Çok uzun zamandır kullanıyordum, sıkıntıya rastlamadım.
Morphe şuan en güncel haliAynen ,vanced revanced ve şimdi morphe hepsini buradan indirdim hiçbir sıkıntı olmadı tıkır tıkır çalışıyor bende
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.