Youtube Vanced bitti mi?

Çalışıp çalışmamakla ilgisi yok. Bu sebeple birer emek mahsulü olarak internet ortamına geçirilmiş olan her türlü program, yazılım, kitap, müzik vb. ürünleri ilgililerin izni olmadan elde edip kullanmak suçtur. Adam hakkıyla yazılım yapıyor sizin yaptığınıza bakın. Daha fazla bir şey söylemeyeceğim linçlerseniz de linçleyin benim şahsi görüşlerim bunlar çok da umurumdaydı.

hocam onun yerine youtube revanced extended var hesap açsanız bile hiçbirşey olmaz full reklamsız sadece kanalınız varsa video yükleyemiyorsunuz vanced'ın aynısı gibi he birde yanında micro g diye birşey gerekiyor ve telefonu kapatınca videonun devam etmesi ve youtubeden çıkınca videonun alt köşede devam etmesi gibi özelliklerde var mis gibi ben onu kullanıyorum çok iyi bence vanced'dan daha iyi güvenlik sıkıntısı yok

Hocam onun yerine YouTube revanced extended var hesap açsanız bile hiçbir şey olmaz full reklamsız sadece kanalınız varsa video yükleyemiyorsunuz Vanced'ın aynısı gibi he bir de yanında Micro g diye bir şey gerekiyor ve telefonu kapatınca videonun devam etmesi ve YouTube'dan çıkınca videonun alt köşede devam etmesi gibi özelliklerde var mis gibi ben onu kullanıyorum çok iyi bence Vanced'dan daha iyi güvenlik sıkıntısı yok

Konuyu hortlattığınız için teşekkürler hocam. Abonelik alıyorum Total'de zaten zamanında 30TL'lik teklifim vardı oradan devam ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı