YouTube Vanced güvenilir mi?

İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz. Ben sadece güvenli olup olmadığını sormuştum. Kimse net şekilde güvenli veya güvensiz diyemiyor. Teşekkürler.

Deneyimlemediğim bir şeye güvenli/güvensiz yorumu yapamam. Ama bu uygulamayı kullanmanızı önermem.

Bu mantık Thodex mantığına benziyor. Kaçıp gitmeyene kadar o şirkette epey güvenilirdi.

@m3t0

Verilerden bahsediyoruz. Kullanmayan kac kisi kaldi? Internet ortaminda kimse bedava hizmet sunmuyor artik. Güvenilirliginden süphe ediyorsaniz YouTube Premium alacaksiniz.

Bu mantık Thodex mantığına benziyor. Kaçıp gitmeyene kadar o şirket de epey güvenilirdi.

Türk milleti ezelden beridir kolay parayi ve akabinde de dolandirilmayi seven bir millet. En yakin örnek Ciftlik Bank. Kisacasi kendi safliklarindan kaynaklanan bir durum.

Ben tekrardan aynı şeyi söyleceğim. İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz. Benim sorum güvenliği konusunda net bir bilgi almaktı ancak burada da kimse net şekilde bilemiyor. Yardımlarınız için teşekkürler iyi forumlar.

Açık kaynak kodlu uygulamaları daha çok tercih ederim.

Satmayan mi varmis? Gizlilik politikasi olunca ne oluyor? Daha mi güvende oluyorsunuz?

Evet var, özgür yazılımların çoğu veri satmaz.

Bu izinleri normal YouTube'da istiyor haberin olsun.

Kendiniz söylüyorsunuz normal YouTube. Bu uygulamaya bu kadar veri paylaşmak saçma geldi.
@m3t0

Bende hepsi kapali. Kapali olmasi ise uygulamanin kullanimina engel degil.

Doğrudur hocam. Teşekkürler bilgiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…