YouTube Vanced Güvenilir mi?

Çıraklık zamanlarından beri kullanıyorum, ne hesapta ne de telefonda anormal bi' aktivite görmedim.

İzlemenizi tavsiye ediyorum, işin uzmanından.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir Ekşi Sözlük yazarından bu uygulama için şöyle bir entry girilmiş. Okumanızı öneririm.

Önceden kullanıyordum güvenilir. Çok fazla güç tüketiyordu. Şuan Newpipe kullanıyorum.

Başka konularda da bunu söyledim, hatta Huawei telefonlarda MicroG ile YouTube kullanmayı öneren birkaç arkadaş vardı onlara da söyledim. Tamamen geliştiricinin insafına kalmış durumdasınız. Kullanacaksanız MicroG olmadan kullanın. Bırakın hesap bilgilerinizi görmesinler. Bağlamayın hesabınızı o uygulamaya. Standalone kullanın. Hiçbir izin vermeyin, bilinmeyen kaynaklardan yüklemeyi kapatın. Kullanmadığınız zamanlarda gereksiz pil tüketimi görürseniz kaldırın gitsin. Hiçbir şey verilerinizden daha önemli değil şu çağda.

@Dutchman hocam adamların GitHub sayfası bile var, ayrıca MicroG ve Vanced Manager açık kaynak kodlu değil mi herkes bu kadar çekiniyor?
Açık kaynak kodlu olması koşulsuz şartsız güvenilir olacağı anlamına gelmiyor yalnız. Dediğim gibi MicroG olmadan kullanılabilir, zamanında ben de denemek amaçlı sanal bir Android ortamında Vanced Manager ile ilgili .apk dosyasını edinip, Bitbaan Lab, Falcon Sandbox, VT, Metadefender Cloud ve Kaspersky Threat Intelligence üzerinden detaylı incelemeler gerçekleştirdim. Buna istinaden, güncellememek koşulu ile cihazıma kurmuştum. Bir hafta kullanıp kaldırdım, riske atmaya gerek yok.

MicroG'nin sonuç olarak Google hesabına ve detaylara eriştiğini biliyoruz. Modern bir botnet ağı gibi, Google hesaplarındaki veriler kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…