YouTube Vanced projesi bırakıldı!

Önce Discord botlarına sonra da Vanced'a burunlarını soktular, ne olacak diyenler için söyleyeyim, uygulama artık güncellenmeyecek ve bir süre sonra çok eskiyerek YouTube'un sitesine giremeyecek.

Önce Discord botlarına sonra da Vanced'a burunlarını soktular, ne olacak diyenler için söyleyeyim, uygulama artık güncellenmeyecek ve bir süre sonra çok eskiyerek YouTube'un sitesine giremeyecek.
O zamana kadar yenileri çıkar diye umut ediyorum.

Premium alma yolu sanırım göründü.
Giris yapmaya gerek yok bence. Premium alarak sadece istediklerini yapmis olacaksiniz.

Bir sure once Newpipe'ye gectim, ilk basta onerilerimi ozledim ama bir sure sonra onemsemiyorum. Hem oneriler olmayinca bosu bosuna zamanim da kaybolmuyor, iki video acip kapatiyorum.

Bir süre newpipe kullanıp alışmaya çalışacağım ama öneriler kısmına alıştığım için zor gelmekte.

Bir süre newpipe kullanıp alışmaya çalışacağım ama öneriler kısmına alıştığım için zor gelmekte.
Bence sundugu ozelliklere deger. Indirme ozelligi de var, popup ozelligi bence Vanced'dan cok daha iyi.

Peki hala telefonda olan vancedlar etkilenir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…