Shinrai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir 1 Nisan 2022 #81 Alternatif uygulamaları deneriz, reklamlar çekilecek gibi değil.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 1 Nisan 2022 #82 Ben şu an Brave uygulamasını kullanıyorum. Alternatif olarak Newpipe mevcut ama, yüklemelerde ve geçişlerde yaklaşık 7-8 saniye gecikme oluyor.
Ben şu an Brave uygulamasını kullanıyorum. Alternatif olarak Newpipe mevcut ama, yüklemelerde ve geçişlerde yaklaşık 7-8 saniye gecikme oluyor.
MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Nisan 2022 #83 Libtetube'da varda oda daha yolun başında. İnşallah revanced projesi yakın zamanda ilk meyvelerini verir.
Libtetube'da varda oda daha yolun başında. İnşallah revanced projesi yakın zamanda ilk meyvelerini verir.
Canny1913 Femtopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #84 Gdjer372 dedi: Nasıl indireceğiz? Genişletmek için tıkla... Sadece kaynak kodundan derleyerek yükleyebilirsiniz. (APK ile yükletmiyor root olsa bile) Ben derledim ve sonuç bu. Şu an sadece arka planda oynatma ve reklam engelleme gibi özellikler var. ReVanced Ayarları gibi bir seçenek bile daha eklenmemiş.
Gdjer372 dedi: Nasıl indireceğiz? Genişletmek için tıkla... Sadece kaynak kodundan derleyerek yükleyebilirsiniz. (APK ile yükletmiyor root olsa bile) Ben derledim ve sonuç bu. Şu an sadece arka planda oynatma ve reklam engelleme gibi özellikler var. ReVanced Ayarları gibi bir seçenek bile daha eklenmemiş.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 1 Mayıs 2022 #85 @Canny1913 daha dün aşağıdaki yöntemle son sürümünü kurdum. İlla kaynak kodundan derlemeye gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Canny1913 daha dün aşağıdaki yöntemle son sürümünü kurdum. İlla kaynak kodundan derlemeye gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G Gdjer372 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 1.050 Çözümler 3 1 Mayıs 2022 #86 Canny1913 dedi: Sadece kaynak kodundan derleyerek yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl yapılıyor? Bende şu an uygulama yüklü ama sunucu hatası 400 veriyor.
Canny1913 dedi: Sadece kaynak kodundan derleyerek yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl yapılıyor? Bende şu an uygulama yüklü ama sunucu hatası 400 veriyor.
Canny1913 Femtopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #87 16986 dedi: @Canny1913 daha dün aşağıdaki yöntemle son sürümünü kurdum. İlla kaynak kodundan derlemeye gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Vanced'ı değil ReVanced'ı derlemeniz gerekiyor. Vanced zaten Manager ile rahatlıkla yüklenebiliyor. Gdjer372 dedi: Bu nasıl yapılıyor? Bende şu an uygulama yüklü ama sunucu hatası 400 veriyor. Genişletmek için tıkla... Vanced'ın son sürümünü kurun. Eski sürümlerde bu hata olabiliyor.
16986 dedi: @Canny1913 daha dün aşağıdaki yöntemle son sürümünü kurdum. İlla kaynak kodundan derlemeye gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Vanced'ı değil ReVanced'ı derlemeniz gerekiyor. Vanced zaten Manager ile rahatlıkla yüklenebiliyor. Gdjer372 dedi: Bu nasıl yapılıyor? Bende şu an uygulama yüklü ama sunucu hatası 400 veriyor. Genişletmek için tıkla... Vanced'ın son sürümünü kurun. Eski sürümlerde bu hata olabiliyor.
G Gdjer372 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 1.050 Çözümler 3 2 Mayıs 2022 #88 Canny1913 dedi: Vanced'ın son sürümünü kurun. Eski sürümlerde bu hata olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Son sürümü kurdum tıklıyorum hata vermeden geri kapanıyor.
Canny1913 dedi: Vanced'ın son sürümünü kurun. Eski sürümlerde bu hata olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Son sürümü kurdum tıklıyorum hata vermeden geri kapanıyor.
Canny1913 Femtopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #89 Gdjer372 dedi: Son sürümü kurdum tıklıyorum hata vermeden geri kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Verileri temizlemeyi deneyin. Normalde öyle kapanmaması gerekiyor.
Gdjer372 dedi: Son sürümü kurdum tıklıyorum hata vermeden geri kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Verileri temizlemeyi deneyin. Normalde öyle kapanmaması gerekiyor.