C cirkinordekyavrusu Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 436 29 Nisan 2023 #61 doruk gür dedi: Paran varsa kullan paramız olmadığı için bunu kullanıyoruz herhalde. Genişletmek için tıkla... Paran yoksa kazan.
doruk gür dedi: Paran varsa kullan paramız olmadığı için bunu kullanıyoruz herhalde. Genişletmek için tıkla... Paran yoksa kazan.
Tati80 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 488 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #62 Nicodoz dedi: Evet kullanılabiliyor. Evet müzik dahil. Fiyat 29 TL ama üniversite okuyorsan 19 TL'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öğrenci değilim iOS telefon üzerinden mi yoksa bilgisayar üzerinden mi abonelik başlatmak gerekir hangisini tavsiye edersiniz.
Nicodoz dedi: Evet kullanılabiliyor. Evet müzik dahil. Fiyat 29 TL ama üniversite okuyorsan 19 TL'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öğrenci değilim iOS telefon üzerinden mi yoksa bilgisayar üzerinden mi abonelik başlatmak gerekir hangisini tavsiye edersiniz.
omertrans505 Kilopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 213 29 Nisan 2023 #63 636037 dedi: Google'dan rastgele indirdiğiniz Vanced'de tabii çıkar. GitHub'dan indirecektiniz. Githubda açık kaynak kodlu sürümleri var, ne olduğu belli değil diye birşey yok. Genişletmek için tıkla... SnapTube bahsediyorum vanced değil. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2023
636037 dedi: Google'dan rastgele indirdiğiniz Vanced'de tabii çıkar. GitHub'dan indirecektiniz. Githubda açık kaynak kodlu sürümleri var, ne olduğu belli değil diye birşey yok. Genişletmek için tıkla... SnapTube bahsediyorum vanced değil.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 29 Nisan 2023 #64 YouTube Premium kullanıyorum.
Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #65 Brave her ihtiyacımı karşılıyor.
Nicodoz Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.407 Çözümler 2 29 Nisan 2023 #66 Tati80 dedi: Teşekkür ederim öğrenci değilim iOS telefon üzerinden mi yoksa bilgisayar üzerinden mi abonelik başlatmak gerekir hangisini tavsiye edersiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar üzerinden yapmıştım ben.
Tati80 dedi: Teşekkür ederim öğrenci değilim iOS telefon üzerinden mi yoksa bilgisayar üzerinden mi abonelik başlatmak gerekir hangisini tavsiye edersiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar üzerinden yapmıştım ben.
MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Nisan 2023 #67 Newpipe ve revanced extended.
Tati80 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 488 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #68 Nicodoz dedi: Bilgisayar üzerinden yapmıştım ben. Genişletmek için tıkla... Tekrar teşekkür ederim hocam.
Nicodoz dedi: Bilgisayar üzerinden yapmıştım ben. Genişletmek için tıkla... Tekrar teşekkür ederim hocam.
Avenged Picopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #69 Firefox + uBlock Origin ile reklam sorununu çözebiliyorum. Fakat mobilde pek YouTube kullanmadığım için Chrome'dan devam ediyorum.
Firefox + uBlock Origin ile reklam sorununu çözebiliyorum. Fakat mobilde pek YouTube kullanmadığım için Chrome'dan devam ediyorum.
Xynel Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 177 Çözümler 5 29 Nisan 2023 #70 Nicodoz dedi: IOS'a geçtim geçeli bir uygulama bulamadım o yüzden direk Premium kullanıyorum. Ayrıyeten Torrent'e Full karşı çıkan lütfen orijinal alalım diyen bir forumda ne kadar da korsan uygulama kullanan varmış 19.90 TL vermemek için vay be Genişletmek için tıkla... Sponsorblock ve dislike tuşu yok YouTube Premium'da.
Nicodoz dedi: IOS'a geçtim geçeli bir uygulama bulamadım o yüzden direk Premium kullanıyorum. Ayrıyeten Torrent'e Full karşı çıkan lütfen orijinal alalım diyen bir forumda ne kadar da korsan uygulama kullanan varmış 19.90 TL vermemek için vay be Genişletmek için tıkla... Sponsorblock ve dislike tuşu yok YouTube Premium'da.