Hasan İnanç Decapat Katılım 15 Ağustos 2018 Mesajlar 23 31 Ağustos 2018 #1 Youtubeden müzik dinlerken her şey hoş çok kaliteli dinliyordum ama bilgisayara indirince bir baktım ses kalitesi çöp. Sebebi ne olabilir sizce ? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2018
Youtubeden müzik dinlerken her şey hoş çok kaliteli dinliyordum ama bilgisayara indirince bir baktım ses kalitesi çöp. Sebebi ne olabilir sizce ?
Çözüm MF 31 Ağustos 2018 İndirdiğiniz dosyanın ses kalitesi düşük, bu yüzden. Dinlediğiniz müziği satın alırsanız kaliteli dinlersiniz. Spotify kullanın.
İndirdiğiniz dosyanın ses kalitesi düşük, bu yüzden. Dinlediğiniz müziği satın alırsanız kaliteli dinlersiniz. Spotify kullanın.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 31 Ağustos 2018 #2 İndirdiğiniz dosyanın ses kalitesi düşük, bu yüzden. Dinlediğiniz müziği satın alırsanız kaliteli dinlersiniz. Spotify kullanın. Artı 0 Eksi Çözüm
İndirdiğiniz dosyanın ses kalitesi düşük, bu yüzden. Dinlediğiniz müziği satın alırsanız kaliteli dinlersiniz. Spotify kullanın.