Max 4 mbps ile 1080p 60 FPS yayın imkansız. Yapılması gereken ayarlar aşağıda. Ben Streamlabs OBS ya da OBS öneririm. Size maksimum 720p 30 FPS öneririm. Kısaca önemli olan 4 mbps'in tamamını ya da daha fazlasını kullanmıyor olmak ki ping olmasın, oyun istediği kadar upload, download yapabilsin. Ayarları test etmekte fayda var.
Yayın meselesi çok detaylı düşünülmesi gereken bir konu. Twitch'te kalite ayarları izleyici sayısına bağlı olarak verildiğinden en başta çok yüksek bitrate'li yayın yapmayı önermem. Ben kendim mesela 1080p ve kalite ayarı yapamadığım bir yayında çok durmuyorum. Çok hoşuma giderse en fazla destek olmak için takip ederim ama izler miyim bilmiyorum. Her türlü içerik tüketicisini düşünmek lazım. Kotalı, mobil, ailecek yaşayan, arkadaşıyla yaşayan vs, vs detaylı. İleride Twitch'te iştirakçi olduğunuzda ya da yüksek izleyici ortalamasına sahip olduğunuzda kalite ayarı gelecektir. O zaman yüksek kalitede yayın yapmak sorun olmaz. Tabii, Youtube için kayıt almak başka. O durumda kayıt bitrate'i yüksek olmalı ki video çöp gibi olmasın.
İnternet hızınız dışında bilgisayarınız da önemli tabii ki. 750 ti NVENC destekliyor mu bilmiyorum. Bunu da araştırın. Ben olsam, ilk yapacağım şey ayarları aşağıdaki linkteki gibi internet hızıma göre ayarladıktan sonra bir NVENC bir de x264 yayın yapıp test etmek olurdu. Hangisinde daha yüksek FPS ve daha az drop alıyorum buna bakardım.
Bunlar dışında önerebileceğim şeyler webcam çok iyi olmasa bile mikrofonunuzun ve grafik arayüzlerinizin iyi olması.
Aşağıdaki ayarlar dışında da başka bütün ayarlarla alakalı videolar Youtube'da istemediğiniz kadar var.