Youtube ve Twitter'a Sorunsuz ve Hızlı Girme (HOSTS - ZenMate VPN)

Makaleler
9
Güncel: Yeni bir yöntem olan Hosts dosyası değişikliğini de ekledim.

------------------------HOSTS YÖNTEMİ------------------------

Hiç zahmet etmeyin, ben size hazırını atıyorum.

hosts

İndirin bunu, daha sonra "C:\Windows\System32\Drivers\etc" klasörünü açın, oraya atın. Değiştirme uyarısı gelecek, evet diyin.

Ve bu kadar. Ne VPN'e gerek kaldı, ne DNS'ye. Ama yine de VPN kullanın. Fişlerler

------------------------ZENMATE VPN YÖNTEMİ------------------------
Youtube
için de aynı şeyler geçerlidir. Buyrunuz efendim

Konuyu tekrar güncellemek durumundayım. Twitter'a artık hangi DNS olursa olsun erişim kapandı. Çare VPN. Bunun için ücretsiz, hızlı ve güvenli bir Google Chrome eklentisi kuracağız. Google Chrome kullanmak zorundasınız, evet

Chrome Web Store - ZenMate for Google Chrome™

Bu linki. Buyrun buradan indirin ve kurun. Bu da resimli anlatım.

Linke tıklayın ve resimde ne gözüküyorsa onu yapın

Son düzenleme:
Ben Comodo DNS kullanıyorum şu an. 8.26.56.26-8.20.247.20

Tamamen rezillik. Çok severdim Google DNS'i.  
Ben kullandığım 3G internet ile de Google DNS'i kullanamıyorum.

Şimdi dns'yi seçimlerde akp'yi değiştirmek şart oldu. Sırf şunlardan kurtulmak için chp'ye oy vericem. Denize düşen yılana sarılır hesabı.

Sorunun o yüzden Atem. Google DNS ülkemiz sınırları içinde şu an kullanılamıyor. OpenDNS'e geçmeni tavsiye ederim. Veya direk VPN kurup öyle girmeni.

Arkadaşlar Zenmate kullanmak istiyorum bu sorunları çözebilmek için ancak güvenlik konusunda sıkıntıları var mıdır?

İş inada bindi anlaşılan. Bu engelleri aşmanın yollarını yayabildiğimiz kadar yayalım arkadaşlar. Belli ki ortaya çıkmayan daha çok pislikleri var ondan korkuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…