Niva Hectopat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 10 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi, Youtube'daki video başlıkları gözükmüyor. Bunun için ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2015
Arkadaşlar aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi, Youtube'daki video başlıkları gözükmüyor. Bunun için ne yapmam lazım?
M Muhammed85 Ziyaretçi 15 Mayıs 2015 #2 Tarayıcı'dan kaynaklı olabilir. Başka tarayıcı ile deneyip tekrar resim atın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Mayıs 2015 #3 F12'ye basıp Console'u aç ve orada bir uyarı var mı kontrol et. Ayrıca neden Chrome yerine Opera kullanıyorsun ?
F12'ye basıp Console'u aç ve orada bir uyarı var mı kontrol et. Ayrıca neden Chrome yerine Opera kullanıyorsun ?
A atın ölümü Kilopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 8 16 Mayıs 2015 #4 merhaba aynı sorun bende de var. ben chrome kullanıyorum, explorer düzgün mesela ama chromde aynı sorun bende de var. çözüm nedir acaba? bu sorunu çözebilecek yok mu bütün internet alemini taradım bu konuyla alakalı bütün başlıklar bu forumda açılmış ve hiç de çözüm gelmemiş malesef
merhaba aynı sorun bende de var. ben chrome kullanıyorum, explorer düzgün mesela ama chromde aynı sorun bende de var. çözüm nedir acaba? bu sorunu çözebilecek yok mu bütün internet alemini taradım bu konuyla alakalı bütün başlıklar bu forumda açılmış ve hiç de çözüm gelmemiş malesef
Niva Hectopat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 10 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2015 #5 Silinen üye dedi: Tarayıcı'dan kaynaklı olabilir. Başka tarayıcı ile deneyip tekrar resim atın. Genişletmek için tıkla... 3-4 tane tarayıcı denedim sadece İnternet Explorer düzgün. Recep Baltaş dedi: F12'ye basıp Console'u aç ve orada bir uyarı var mı kontrol et. Ayrıca neden Chrome yerine Opera kullanıyorsun ? Genişletmek için tıkla... Abi konsolda, resimde de gördüğün gibi bir çok hata var.
Silinen üye dedi: Tarayıcı'dan kaynaklı olabilir. Başka tarayıcı ile deneyip tekrar resim atın. Genişletmek için tıkla... 3-4 tane tarayıcı denedim sadece İnternet Explorer düzgün. Recep Baltaş dedi: F12'ye basıp Console'u aç ve orada bir uyarı var mı kontrol et. Ayrıca neden Chrome yerine Opera kullanıyorsun ? Genişletmek için tıkla... Abi konsolda, resimde de gördüğün gibi bir çok hata var.
Cybermaster Hectopat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 62 16 Mayıs 2015 #6 Aynen bende de böyle sadece ie de çalışıyor.
A atın ölümü Kilopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 8 16 Mayıs 2015 #7 arkadaşlar bilgisayarım 2006 doğumlu olduğu için gayet yavaş bi ie açması ölüm benim için ...çözüm pls
arkadaşlar bilgisayarım 2006 doğumlu olduğu için gayet yavaş bi ie açması ölüm benim için ...çözüm pls
Niva Hectopat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 10 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #8 Çözüm bulan yok mu arkadaşlar.
Cybermaster Hectopat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 62 19 Mayıs 2015 #9 Niva dedi: Çözüm bulan yok mu arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... yok valla ya mozilla kullanıyorum bunun yüzünden
Niva dedi: Çözüm bulan yok mu arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... yok valla ya mozilla kullanıyorum bunun yüzünden
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 20 Mayıs 2015 #10 Bu konuya bakar mısın? Sondan ikinci mesajda nasıl yapılacağını belirtmiş arkadaş. Youtube Yazı Görünmeme Sorunsalı | Technopat Sosyal
Bu konuya bakar mısın? Sondan ikinci mesajda nasıl yapılacağını belirtmiş arkadaş. Youtube Yazı Görünmeme Sorunsalı | Technopat Sosyal