okdsgn Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer (Tasarımcı) 17 Mart 2024 #1 Arkadaşlar selam. YouTube'da beğeni kapatma özelliği var. Bu özellik neden var? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Arkadaşlar selam. YouTube'da beğeni kapatma özelliği var. Bu özellik neden var? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Çözüm XPLSG 17 Mart 2024 Genelde clickbait video sahiplerinin kullandığı beğeni sayısını gizleyen özellik.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.369 Makaleler 8 Çözümler 180 17 Mart 2024 #2 Genelde clickbait video sahiplerinin kullandığı beğeni sayısını gizleyen özellik. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS okdsgn Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer (Tasarımcı) 17 Mart 2024 #3 XPLSG dedi: Genelde clickbait video sahiplerinin kullandığı beğeni sayısını gizleyen özellik. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Ben de, kanalındaki video beğenileri kapatıyorum da sormak istedim. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Genelde clickbait video sahiplerinin kullandığı beğeni sayısını gizleyen özellik. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Ben de, kanalındaki video beğenileri kapatıyorum da sormak istedim.