DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.543 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 22 Temmuz 2019 #1 Resimde gördüğünüz uyarıyı nasıl tamamen kapatabiliriz? Oyun açık arkada müzik dinliyorum, birkaç video sonrası pat diye ortasında duraklatıyor videoyu. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2019
Resimde gördüğünüz uyarıyı nasıl tamamen kapatabiliriz? Oyun açık arkada müzik dinliyorum, birkaç video sonrası pat diye ortasında duraklatıyor videoyu.
R root@ Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2020 #2 Bu sorunu bende henüz çözemedim
Y Yunus Emin Decapat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 3 4 Kasım 2020 #3 chrome ve mozilla için eklentisi varmış diyolar ben opera kullanıyorum operadaki eklenti işe yaramadı bende chrome'da eklentiyi deneyebilirsin
chrome ve mozilla için eklentisi varmış diyolar ben opera kullanıyorum operadaki eklenti işe yaramadı bende chrome'da eklentiyi deneyebilirsin
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 4 Kasım 2020 #4 Yunus Emin dedi: chrome ve mozilla için eklentisi varmış diyolar ben opera kullanıyorum operadaki eklenti işe yaramadı bende chrome'da eklentiyi deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... Bunu yapan bir uzantı vb. olabilir mi?
Yunus Emin dedi: chrome ve mozilla için eklentisi varmış diyolar ben opera kullanıyorum operadaki eklenti işe yaramadı bende chrome'da eklentiyi deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... Bunu yapan bir uzantı vb. olabilir mi?
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.543 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 5 Kasım 2020 #5 Ben de opera kullanıyorum. Spotify'a geçerek çözmek zorunda kaldım. Eklenti bulamadım bununla ilgili.
Ben de opera kullanıyorum. Spotify'a geçerek çözmek zorunda kaldım. Eklenti bulamadım bununla ilgili.
R root@ Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #6 Arkadaşlar "YouTube NonStop" eklentisi var. O eklentiyi kurup açtıktan sonra artık böyle bir mesaj gelmiyor bilginize
Arkadaşlar "YouTube NonStop" eklentisi var. O eklentiyi kurup açtıktan sonra artık böyle bir mesaj gelmiyor bilginize
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 6 Kasım 2020 #7 root@ dedi: Arkadaşlar "YouTube NonStop" eklentisi var. O eklentiyi kurup açtıktan sonra artık böyle bir mesaj gelmiyor bilginize Genişletmek için tıkla... YouTube NonStop - Chrome Web Store Kiss the annoying "Video paused. Continue watching?" confirmation goodbye! chrome.google.com Sizin söylediğiniz şu. AutoTube - YouTube nonstop - Chrome Web Store Bypass the annoying 'you still there?' popup message and keep YouTube running nonstop! chrome.google.com Şu da var sanırım.
root@ dedi: Arkadaşlar "YouTube NonStop" eklentisi var. O eklentiyi kurup açtıktan sonra artık böyle bir mesaj gelmiyor bilginize Genişletmek için tıkla... YouTube NonStop - Chrome Web Store Kiss the annoying "Video paused. Continue watching?" confirmation goodbye! chrome.google.com Sizin söylediğiniz şu. AutoTube - YouTube nonstop - Chrome Web Store Bypass the annoying 'you still there?' popup message and keep YouTube running nonstop! chrome.google.com Şu da var sanırım.
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.543 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 6 Kasım 2020 #8 Teşekkürler deneyeceğim. İşe yaramadı. Son düzenleme: 18 Kasım 2020